Vekil Dedeoğlu’ndan Oda Ve Esnaf Ziyaretleri

Vekil Dedeoğlu’ndan Oda Ve Esnaf Ziyaretleri

27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Kayseri 7. sıradan tekrar aday olma başarısı gösteren hemşerimiz Sami Dedeoğlu Çayırözü Mahallesinde hemşerilerinin yoğun sevgisiyle karşılandıktan sonra, ziyaretlerine devam ediyor. Cuma Namazını Çarşı Caminde kılan vekil Dedeoğlu, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Durukan ve Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Develi’deki sivil toplum kuruluşları, odalar ve esnafları ziyaret ederek 24 Haziran seçimleri için destek talebinde bulundu.
Ak Parti Kayseri Milletvekili Adayı Sayın Sami Dedeoğlu, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Ak Parti Develi İlçe Başkanı Mehmet Durukan ve yönetim kurulu üyeleri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı, Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Mevlana Savaş, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ali Kabak, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Fikret Ünal, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Çiftçi’yi makamlarında ziyaret eden heyet devam eden çalışmalar ve yeni projeler hakkında bilgiler verdi.Gittiği her yerde iltifatlarla karşılanan vekil Dedeoğlu, 24 Haziran’da yapılacak seçimin Türkiye Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olduğunu belirterek “Bu seçim sadece Türkiye’nin meselesi değil ümmetin meselesidir. Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan karşıtlığı üzerinden içerde ve dışarda tüm şer güçleri bir olmuş durumda. İnşallah bizler de bir olup diri olup Develimize yakışır bir tablo ile AK Partimizin yoğun temsiliyeti ile Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı Devlet Başkanı seçmek için var gücümüzle gayret göstereceğiz” dedi.
Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar oda ve esnaf ziyaretlerinde Develi Belediyesinin ve Ak Parti hükümetinin yapmış olduğu yatırımlar ve yeni projeler hakkında bilgiler verdi. 24 Haziran seçimleri hakkında Başkan Cabbar “ Birlik beraberlik içeresinde Sami Abiyi destekleyerek Ankara’ya göndermemiz lazım Sami abi göreve geldiği andan itibaren açılmayan kapılar bizlere açıldı develiye gelen hizmetler noktasında çok hızlı yol kat ettik. Sami abiye bir oy nasıl kazandırırız bunun gayretinde olmamız gerektiğine inanıyorum. Türkiye üzerinde gizli oyunlar oynanıyor. Bu artık partilerin seçim yarışı olmaktan çıktı. Önümüzdeki 24 Haziran seçimleri Türkiye Cumhuriyetinin ve Müslüman coğrafyadaki tüm ümmetin sorunu haline geldi” dedi.

Google+ WhatsApp