Volkan Konak´tan Cumhuriyet Konseri Başak Akbulut İstanbul

Şişli´de Cumhuriyet´in 91´inci yıldönümü kutlamaları kapsamında sahneye çıkan Volkan Konak, konser alanını dolduran binlerce kişiyi hem coşturdu hem hüzünlendirdi. Ünlü sanatçı Volkan Konak, Şişli

Şişli´de Cumhuriyet´in 91´inci yıldönümü kutlamaları kapsamında sahneye çıkan Volkan Konak, konser alanını dolduran binlerce kişiyi hem coşturdu hem hüzünlendirdi.
Ünlü sanatçı Volkan Konak, Şişli Belediyesi´nin Cumhuriyet´in 91´inci yılı etkinlikleri kapsamında sahneye çıktı. Sevilen şarkılarının yanısıra Cumhuriyet temalı parçalar da seslendiren Konak, konser alanını dolduran binlerce kişiyi coştururken zaman zaman da hüzünlendirdi. Karaman´da yaşanan maden kazasına değinen Konak, "Üzgünüz, biz bugün düğün yapmaya gelmedik ama moral ve umut olmaya geldik. O yüzden size moral ve umut olup, kısa bir program yapacağız" dedi.
"Anadolu´dan size bir demet kır çiçeği getirdim" diyen Konak, şarkılarını seslendirirken Cem Karaca, Neşet Ertaş, Ruhi Su gibi usta isimlerin fotoğraflarından oluşan slaytlar Konak´ın şarkılarına eşlik etti. Konak şarkılarıyla konser alanındakilere coşkulu anlar yaşatırken, bir grup vatandaş da Harmandalı oynadı.
(BA-HÇ-CC-Y)

29.10.2014 17:06:27 TSI

Google+ WhatsApp