Yeni Genç Türkiye Hareketi Faaliyete Geçiyor İstanbul

Ülke için ellerinden gelen gayreti göstermek, bu sahada elinden gelenin fazlasını yapabilmek ve elini taşın altına koyabilmek için Yeni Genç Türkiye Hareketi bugünden itibaren harekete geçiyor. Yen

Ülke için ellerinden gelen gayreti göstermek, bu sahada elinden gelenin fazlasını yapabilmek ve elini taşın altına koyabilmek için Yeni Genç Türkiye Hareketi bugünden itibaren harekete geçiyor.
Yeni Genç Türkiye Hareketi kurucu üyeleri tarihin üzerine yüklediği misyondaki "Ey Oğul" hitabını kendi üzerine alan gençlerden oluşuyor. Genç MÜSİAD, Genç Akademi, Birlik Vakfı, Genç Okçular Vakfı, hukukçular, edebiyatçılar gibi birçok STK ve alanında varlık gösteren genç isimleri bir araya getiriyor.
Yeni Genç Türkiye Hareketi Genel Koordinatörü Taylan Atalay, "Yola beraber çıktığımız arkadaşlarımızla, bizden beklenen ve üzerimize vazife edindiğimiz her konuda tüm gayretimizi göstereceğiz" dedi. Son neslin birliğe ihtiyacı olduğunu anlatan Atalay, şöyle konuştu: "Mazimize gömülen hadiselerin eseri olan neslimizin ruhları arasında düşman siperleri kadar derin çukurlar açılıyor ve bu nesil manada dilsiz kalıyor. Bu uyanış kurtuluşun habercisi olacaktır. Ruhlarda yapılacak büyük bir inkılabın eseri olacaktır. Yeni Türkiye Gençliği, hakiki inkılabı yapacak olan bu nesil beklenen kuvvettir. Yeni Genç Türkiye Hareketi bu ülkenin ruhunu geri istiyor."
(SO-Y)

23.10.2014 12:02:25 TSI

Google+ WhatsApp