Mahalle Muhtarlar Toplantısı

Hizmet Bütünlüğü Ve Etkinliği Açısından Bölge Mahalle Muhtarlar Toplantısı

Hizmet Bütünlüğü Ve Etkinliği Açısından Bölge Mahalle Muhtarlar Toplantısı

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, mahalle muhtarları ile düzenli olarak toplantı düzenleyerek ilçenin genel hizmet ölçülerini değerlendirdiklerini ve mahalleler hakkında genel bilgileri ve yatırımları yönlendirdiklerini bildirdi.
Melikgazi İlçe sınırları içerisinde 81 mahalle muhtarı bulunduğunu her mahallenin bölgesel ve coğrafi yapısının farklı olmasından dolayı bölgesel mahalle muhtarlar toplantısı gerçekleştirdiklerini hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, çarşı içerisindeki mahalle, Belsin bölgesindeki mahalle ile bağ ve sayfiye alanlarındaki mahalle sorunları çok farklı olduğunu belirtti.
İlk bölgesel muhtarlar toplantısını gerçekleştirdiklerini ifade eden Dr. Memduh Büyükkılıç, birinci bölge muhtarlar ile toplantı gerçekleştirdiklerini bu toplantıya Hisarcık, Kıranardı, Bölge muhtarları ile Becen, Erenköy mahalle muhtarlarının katıldığını kaydetti.
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, birinci bölge muhtarlar toplantısı ile ilgili olarak şunları söyledi:
"Melikgazi Belediyesi Mahallelerde hizmet bütünlüğü ve kalitesi ve etkenliğini artırmak için bölgesel mahalle muhtarlar toplantısı gerçekleştiriyoruz. Böylece mahalli ihtiyaç ve dilekleri daha kısa sürede değerlendirerek sonuçlandırıyoruz. Böylece hizmet kalitesini artırıyoruz. En iyi hizmet ve yatırım zamanında yapılandır. Yaz aylarında sineklerle mücadele önemlidir. Kış aylarında ilaçlama yapamazsınız. Bugün Becen Mahalle muhtarlık binasında birinci bölge muhtarları ile bir toplantı yaparak durum değerlendirmesinde bulunduk. Erenköy, Becen, Hisarcık ve Kıranardı Mahalle Muhtarları ile bir araya gelerek mahallelerde eksiklikleri tespit ettik. Aynı hizmet türü, bütünlüğü ve birbirini tamamlayan mahallelerde toplantı yapmak belediye de etkin ve verimli hizmet sunulmasına yardımcı olmaktadır. Birinci bölge muhtarlıkları genelde bağ ve sayfiye alanları olan mahallelerdir. Bu mahallelerde yaz aylarında hizmet alanı ve yoğunluğu artmaktadır"
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Bölgesel veya lokal olarak isimlendirilen Mahalle Muhtarları Toplantısı haftada üç gün gerçekleştirerek her mahalle için detaylı bilgiler toplandığını ve değerlendirilerek çalışma planı yapıldığını sözlerine ekledi.

Google+ WhatsApp