Melikgazi'de Birincilik Sevinci

Melikgazi'de Birincilik Sevinci

Melikgazi'de Birincilik Sevinci

AK Parti Melikgazi İlçe Teşkilatı, 1 Kasım seçimleri sonrasında kesin olmayan sonuçlara göre alınan yüzde 67’lik oyun sevincini çifte pasta keserek kutladı.
Metropol ilçeler arasında aldığı yüzde 67 oy oranı ile, en yüksek oy oranına sahip olan, Melikgazi ilçe teşkilatı, 1 Kasım seçimleri sonrasında yaptığı yönetim toplantısında bu sevincini yönetin kururlu üyeleri, belediye başkanları ve il teşkilatı ile çifte pasta keserek kutladı.
Kutlama öncesi yönetim kurulu üyelerine hitap eden, Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, 1 Kasım’da alınan sonucun aktörleri olan ve bu sevinci kendisine yaşatan ilçe teşkilatına teşekkür ederek, "Bu gün mutluysanız, geçmişte almış olduğunuz doğru kararlar neticesinde bu gün mutluluğu yaşıyoruz. Yarın mutlu olmak istiyorsak, bu gün doğru kararlar almak zorundayız. Yarın mutluluğu hep birlikte yaşayalım. İnsanlarımız yarın mutlu olmak istediklerini ve mutluluğu da AK Parti’nin tek başına iktidarı ile elde edebileceklerini açık ve net bir şekilde ifade ettiler. Bizi destekleyen ve AK Parti’ye oy veren insanlara tek tek teşekkür ediyorum." dedi.
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da, 1 Kasım seçimleri ile sorumlulukların bir kat daha arttığını ifade ederek, "2019 seçimlerinde bu rakamların altına düşmemek için, şimdiden seçim varmış gibi her kademedeki kardeşimizin mutlaka işine dört elle sarılıp, şimdiden bu çalışmaları başlatması lazım." dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ise, geçtiğimiz günlerde önemli bir seçim atlattıklarını belirterek, şunları söyledi:
"Hamdolsun çokta başarılı b,ir sonuç elde ettik. Bu başarı tabii ki, teşkilatlarımızın birlik ve beraberliğinin getirdiği bir başarı. Tabii böyle olunca da Rabbim bereketini veriyor. Bu işin ana gerekçesi, sebebi bereket. İnşallah bundan sonra da Rabbim ağzımızın tadını bozmasın. Bu birliğimiz ve beraberliğimiz bozulmazsa, bizler bir arada olduktan sonra, önümüzde kazanacağımız daha çok seçimler olur. Çok zaferler kazanırız. Eğer bizler yönetici olarak, seçilip, istenip buralara geldiysek, dışarıda gördüğümüz ne kadar olumsuz işler varsa bunun vebali bizlerin omuzlarında. Bu vebal seçimlerle birlikte bir misli daha arttı. Bundan sonra mazeretsiz iki katı çalışmalarımıza devam edeceğiz. Seçim çalışmaları boyunca samimi gayretleriniz ve çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum."
Konuşmaların ardından, İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Melikgazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Kocaoğlu üzerinde, Melikgazi Yüzde 70 yazılı pastayı keserek teşkilat mensuplarına ikram etti.

Google+ WhatsApp