Türkiye Harp Malulü

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz:

1 Kasım seçimlerinden sonra çözüm süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, “Dağ kadrosunu eli kanlı terör örgütünü destekleyen malum partinin sözcülerinin milletvekillerine ve eş başkanlarına da gerekli cevapların verilmesini istiyoruz. Demokrasi diyerek ülkemize, milletimize küfretmeye hakkı yoktur. Demokrasi bir noktaya kadardır” dedi.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, 1 Kasım seçimlerinin sona ermesinin ardından değerlendirmede bulundu. Yavuz öncelikle dün Hakkari’de şehit olan askerlere Allah’tan rahmet diledi. Yavuz ardından, “Biz şehit aileleri ve gaziler olarak her zaman Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet güçlerimizin destekçisi olduğumuzu ve yanlarında olduğumuzu söylüyoruz. 1 Kasımda bir seçim süreci atlattık. Türkiye hükümetini seçti. Ben malum parti hariç bütün partilerimize teşekkür ediyorum. Sağ salim huzurlu bir şekilde bir seçim süreci atlattık. Kazanan partiyi de tebrik ediyorum. İnşallah vatanımıza hayırlı olur. İktidarının, muhalefetinin birlik ve beraberlik içinde ülkemizin gelişmesi için terörün bitirilmesi için ellerinden gelenin her şeyin yapılmasını istiyoruz. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, Emniyet güçlerimizin yapmış olduğu desteklerle doğu bölgesindeki terör operasyonlarının sonuna kadar destekliyoruz ve operasyonların devam etmesini istiyoruz” diye konuştu.
Geçmişte çözüm süreci adı altında bir sürecin başlatıldığını dile getiren Yavuz, "Biz şehit aileleri ve gaziler olarak çözüm sürecine karşı olduğumuzu söyledik. Biz bundan rahatsız olduk çünkü şehit aileleri ve gazilerin hassasiyeti ön plana alınmadan bizim gururumuzu incitici olaylar oldu. Çözüm sürecinin buzdolabına ya da yerin altına gömülmesini istemiyoruz. Tamamen bitirilerek Türk milletine, devletimize yakışır şekilde binlerce askerimizi, polisimizi şehit eden hainlere karşı gerekli cevabın verilmesini istiyoruz. Çünkü onlar iyi niyetten anlamayan hakkını savunduğunu söylediği kişilerin hakkını gasp eden hainler Türkiye Cumhuriyetinin gelişmesini engellemek için dış güçlerin taşeronluğunu yaparak dış güçlerin isteği doğrultusunda ülkemizi huzursuz etmeye, sokaklarımızda gösteriler yapıp sivil vatandaşlarımıza askerimize, polisimize kurşun sıkıyorlar" şeklinde konuştu.
Teröre karşı devletin gerekli müdahalelerin yapması gerektiğini belirten Yavuz,” Polisimizin, askerimizin elinin genişletilerek hainlere karşı gerekli cevabın verilmesini istiyoruz. İktidarın muhalefetteki partileri de yanına alarak terörün bitirilmesi için ne gerekiyorsa onun yapılmasını istiyoruz. Dağ kadrosunu eli kanlı terör örgütünü destekleyen malum partinin sözcülerinin milletvekillerine ve eş başkanlarına da gerekli cevapların verilmesini istiyoruz. Demokrasi diyerek ülkemize, milletimize küfretmeye hakkı yoktur. Demokrasi bir noktaya kadardır. Hiç kimsenin Türkiye’nin sabrını zorlamaya hakkı yoktur” ifadelerini kullandı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz:

Google+ WhatsApp