13 işyeri Kiralama ile 22 Arsanın Satış ihalesi Yapıldı

13 işyeri Kiralama ile 22 Arsanın Satış ihalesi Yapıldı

Mülkiyeti Melikgazi Belediyesine ait İlçe sınırları içerisinde yer alan ve 21 ayrı semtte bulunan toplam 13 işyeri kiralama ile 22 arsanın ihalesi yapıldı.

Melikgazililere hizmet olarak geri dönecek…

İşyeri, düğün salonu, ticaret alanı ve konut parselli arsaların satışının daha çok ilgi gösterildiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, 13 iş merkezinin kiralama ihalesi ile 9 işyeri kiraya verildiğini, 22 arsa satışının ise 11 satıldığını diğer ihaleye sunulanların ise 15 gün süre ile pazarlığa bırakıldığını söyledi.

 

Belediye yatırım ve hizmetlerine gelir…

         2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. Maddesine istinaden Açık Teklif Usulüyle ihale yapıldığını hatırlatan Başkan Büyükkılıç “İhalemize katılımın yoğun olması son derece sevindiricidir. Satışı yapılan arsalar ile kiralaması yapılan iş merkezlerden elde edilen gelir yine Melikgazililere hizmet olarak geri dönecektir. Dolayısı ile atıl kapasite de bulunan arsalar ekonomiye kazındırılmıştır. Şehrimiz ekonomisinin canlanmasına vesile olacak ve katkı sağlayacak ihaledeki amacımız, Melikgazi’mizin Referans hizmetlerine imkân sağlamaktır. İhale sonucunda belediyemize 7 milyon 840 bin lira gelir elde edilmiştir ” dedi.  

 

Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi…

         Mülkiyeti Belediyeye ait arsaların ve iş merkezlerin Melikgazi Belediyesi Meclis Salonunda yapılan ihalesine katılımın yoğun olduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, her zaman bizlere güvenen, çalışmalarımızı takdir eden ve kendilerine hizmet etme fırsatı veren hemşerilerime teşekkür ediyorum.”dedi.

Google+ WhatsApp