Yıldırım Beyazıt Kapalı Semt Pazaryerinde Mahallemde iftar Var

Yıldırım Beyazıt Kapalı Semt Pazaryerinde Mahallemde iftar Var

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Ramazan Ayı içerisinde Melikgazi Belediyesince başlatılan ve amacında beraberlik ve paylaşma gibi değerlerin yer aldığı “MAHALLEMDE İFTAR VAR etkinliğinin YıldırımBeyazıt Mahallesi Kapalı Semt Pazaryerinde gerçekleştirildiğini söyledi.

 

Melikgazi Belediyesi olarak her zaman halkın içinde olduklarını hatırlatan Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Ramazan Ayı adeta sosyal belediyecilikte sınav ayı olduğunu bu neden ile bu sosyal çalışmayı “MAHALLEMDE İFTAR VAR” etkinliği ile sosyal belediyecilik ilkesini yerine getirdiklerini belirtti.

 

Melikgazi Kaymakamı Erkaya YIRIK,AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, AK Parti Melikgazi Kadın Kolları Başkanı Sema Kocaoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Belediye Başkan Yardımcıları ile Daire Müdürlerinin iştirak ettiği iftar sofrasında Başkan Dr. Memduh Büyükkılıçiftara iştirak eden mahalle halkının sofralarını  gezerek vatandaşlar ile sohbet etti.  

 

Başkan Dr. Memduh BüyükkılıçYıldırımBeyazıt halkına yaptığı konuşmada konu ile ilgili şunları söyledi.

Bu sofralar birlikteliğimizin, beraberliğimizin ve huzurun adeta ortak adresi olmaktadır. Bu huzur, sükunet ve birliktelik çok önemli. Komşular komşu değil mahallenin tümü aynı safrada ekmeğini paylaşıyor. Bu Anadolu’nun bir mayasıdır.  Herkesin masasında iftarlık hazır ezanın sesini beklemektedir. Bu etkinliklerimiz Sosyal Belediyecilik’ anlayışımızın en iyi örneğidir.Ramazan’ın güzelliği burada, pişirilen bir kap çorba komşu ile paylaşılır. Özellikle bu tür mahalle ve toplu iftarlarda vatandaşlar bir araya gelerek sohbet eder, tanışır ve dostluklar kurar. ”dedi.

 

Mahalleli gençler ve çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, YıldırımBeyazıt Mahallesine yapılan yatırım ve hizmetler ile sorunsuz bir bölge olduğunu çok katlı binaların yükselmesi ile mahallenin sosyal yaşamın ve ihtiyaçlarının da değiştiğini ve geliştiğini sözlerine ekledi.       

 

Google+ WhatsApp