Trafik denetimlerinde 1 haftada 1164 sürücüye ceza
Kayseri’de son 1 haftada trafik kurallarına uymayan toplam 1164 sürücüye, polis ekiplerince para cezası uygulandı.
Kayseri’de son 1 haftada trafik kurallarına uymayan toplam 1164 sürücüye, polis ekiplerince para cezası uygulandı.
Bugün, basında sansürün kaldırılışının 116. yıl dönümünü ve Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutlamanın gururunu yaşıyoruz. 24 Temmuz 1908 tarihi, basın özgürlüğünün temellerinin atıldığı, halkın doğru ve tarafsız bilgiye ulaşmasının önünün açıldığı önemli bir dönüm noktasıdır.
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu 1 aylık çalışma verileri açıklandı. Bu kapsamda Kayseri merkezde 1 ayda 116 bin 285 araç kontrol edildi.
Kahramanmaraş’tan Kayseri’ye gelen ve içerisinde 116.5 kilogram uyuşturucu bulunan TIR’da yakalanan sanıklar H.K. ve S.A. hakim karşısına çıktı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı ekipleri karla mücadele kapsamında 116 kırsal mahalle yolunu daha ulaşıma açtı.
İçişleri Bakanlığı, siyasi parti kuruluşu için 2020'de başvuran 27 siyasi partiye, 2021'de 13 siyasi partiye 'alındı' belgesi verildiğini belirterek, yurt genelinde faaliyette bulunan aktif siyasi parti sayısının 116 olduğunu duyurdu.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Çözüm Merkezi’nde bu zamana kadar belediyenin yetki ve sorumluluk alanıyla ilgili toplam 137 bin 566 talep geldiğini ve 116 bin 660’ını aciliyet sırasına göre çözüme kavuşturulduğunu söyledi. Çözüm Merkezinin; tüm belediyecilik hizmetlerini tek bir çatı altında aktaran bir birim olduğunu belirten Başkan Çolakbayrakdar, yapılan hizmeti, merkezi bir yönetim tarzının sahaya yansıması olarak nitelendirdi.
Birleşmiş Milletler (BM), İngiltere'de koronavirüsün (Covid-19) başladığı günden itibaren 9 ay içerisinde 643 bin bebeğin dünyaya geleceğini ve bunun da ülkedeki annelik hizmetlerinin önemli ölçüde zorlanacağı uyarısında bulunurken, dünya çapında ise tahmini olarak 116 milyon bebeğin doğacağı açıklandı.
Kayseri Ticaret Odası’nın üyeleri ve esnaflarına da 20 bin maske verildi.
Edirne'nin Keşan ilçesi Beğendik beldesi sapağında saat 04.45 sularında yurt dışına kaçak yollarla giriş yapmak isteyen 116 yabancı uyruklu düzensiz göçmen yakalandı.