AYAĞA KALKMA ZAMANI

AYAĞA KALKMA ZAMANI


Kayserispor, bir şehrin umutları bir şehrin sevinci ve yine o şehrin en büyük mutluluğu olan takım...

 

Sarı-Kırmızı renkleriyle şehirde İstanbul takımları taraftarlığını bitirip şehrin takımını tutan futbol seven nesiller yetiştiren bu takım gözümüzün önünde  yavaş  yavaş eriyor...

 

Avrupa'ya devamlı gitme hayalleri kurarak Türkiye Kupası hayalleri kurarken ne zaman ve nasıl bu hale geldik? 

 

Kayserispor artık Süper Lig takımı değil mi?

 

Tekrar nasıl adını Süper Lig takımları arasında bir  yere yazdırır? Hemen komşu şehrimiz Sivas'ta Sivasspor bizim başarılarımızı izleyerek ders almış ve şimdi güzel bir yapılanma ile önce bizim düşmekten pandemi dolayısıyla kurtulduğumuz sezon avrupaya gitiş ardından da 21 takımlı ligde transfer sezonunu kar ile kapatan nadir takımlardan olduğu sözleniyor.

 

Yıllarca İstanbul takımları ve 3 büyüklerin en fazla rağbet gösterdiği ekip olan Sarı-Kırmızılılar artık ne 3 büyüklerin radarına giriyor nede bu takımlara oyuncu satabiliyor. 

 

Mehmet Topuz, Gökhan Ünal, Hasan Ali Kaldırım gibi Kayserispor'dan 3 büyüklera giden futbolcular artık yok...

 

Bu oyunculardan gelen paraların yada bu oyuncuların getirdiği transfer kariyerinin nasıl kullanıldığı bir muamma olarak sürerken artık konumuz bundan çok daha farklı. 

 

Kayserispor, gözümüün önünde eriyor... Kayserispor artık Süper Lig'de sadece düşmemek için oynuyor gibi bir itibar çizmeye başladı. 

 

Eskiden ligin gidişatını belirler ve hatta şampiyonu belirleyen takım olan Kayserispor ve Kayseri deplasmanı artık takımlar için averaj takımı olarak gözükmeye başlıyor. 

 

Spor programlarında Kayserispor hakkında hakarete uaşacak kadar aşağılayıcı ve alaycı yorumlar yapılıyor. 

 

Hak etmedik etmiyoruz... Berna Gözbaşı, başkanlığında artık farklı bir çehreye bürünen Kayserispor'a şehir tekrar sahip çıkmaya başladı. Güzel sonuçlar geldikçe taraftarlar tekrar stadyumu doldurmaya ve takıma destek vermeye başlayacaktır.

 

Bu sezona Kasımpaşa galibiyeti ile başlayarak çok daha umutlu bir sezon geçireceğimizin sinyallerini vermiştik, şimdi sezonun ikinci yarısına yine bir Kasımpaşa galibiyeti ile hemde bu sefer deplasmanda altın değerinde bir galibiyetle başlayan şehrimizin temsilcisi son zamanlarda uzun süre sonra düşme potasının üzerinde kapattı haftayı. 

 

İnanıyoruz, güveniyoruz, Kayseri'nin takımı Kayserispor Süper Lig'de kalmalı yeri orasıdır biliyoruz. Şimdi ayağa kalka zamanı KAYSERİSPOR...

Google+ WhatsApp