BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR,  ENGELLİLERİN GÖNÜLLERİNE DOKUNDU

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, ENGELLİLERİN GÖNÜLLERİNE DOKUNDU

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hacı Mustafa Postaağası Özel Eğitim Meslek Okulu’nun 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla düzenlediği programa katıldı. Engelli çocukların gösterilerine eşlik edip, onlarla gönül köprüsü kuran Başkan Çolakbayrakdar, her zaman onlara destek olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti. Ayrıca okulun 11/B Sınıf öğrencisi Caner Salkım ise Başkan Çolakbayrakdar’dan okul bahçesinin yenilenmesini istedi. Başkan Çolakbayrakdar da okulun bahçesinin hızlı bir şekilde yenileyeceği sözünü verdi.

Okul bahçesinde çocukların yoğun sevgisiyle karşılaşan Başkan Çolakbayrakdar, onlarla yakından ilgilenip, keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Programda, birbirinden renkli gösteriler sergileyen çocukların performansları göz doldururken, çocukların gösterilerine eşlik edip, gönül köprüsü kuran Başkan Çolakbayrakdar ise öğrencilerle birlikte eğlenceli dakikalar geçirdi.

Onlarla birlikte olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Başkan Çolakbayrakdar, çocukların 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne özel düzenlenen programda çocukların mutluluklarına ortak olduklarını ifade ederek,  “Herkese sağlıklı, sıhhatli ve huzurlu bir hayat diliyorum. Engellilerimizi sosyal hayatın içine daha fazla kattığımız zaman hem onlar hem de aileleri mutlu oluyor” diye konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar, Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi açılışının ardından  Anadolu Ortopedik Engelliler Derneği Genel Başkanı Eftal Özkartal ile üyelerini dernek binasında ziyaret etti. Onlara çeşitli ikramlarda bulunan Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın mutluluğu ve memnuniyeti için elimizden geldiğince yoğun çaba sarf ediyoruz. Özellikle yaptığımız hizmetlerle engelli kardeşlerimizin farklı branşlarda önemli başarılar elde etmesine katkı sunmaktayız. Onların güler yüzleri ve hayır duaları bizleri mutlu ediyor. Engelsiz bir yaşam için her zaman engellilerimizin yanındayız. Hizmetlerimizle sadece özel günlerde değil, her gün onlarla birlikte oluyoruz” ifadelerini kullandı.

Hizmetlerinden dolayı Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür plaketi veren Anadolu Ortopedik Engelliler Derneği Genel Başkanı Eftal Özkartal ise engelliler için yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

“HER ZAMAN ENGELLİLERİN YANINDAYIZ”

Başkan Çolakbayrakdar, sonrasında ise Anadolu Sosyal Sorumluluk Derneği (ASOS) Başkanı Kadir Can Gökalp ve dernek üyeleriyle bir araya geldi. Onlarla keyifli sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, yaptıkları hizmetlerle her zaman engellilerin yanında yer aldıklarını söyledi. “Engelsiz bir yaşam için engellilerin her zaman yanlarındayız” diyen Başkan Çolakbayrakdar, engelliler konusunda kurum olarak çok hassas olduklarının kamuoyu tarafından da bilindiğine dikkat çekerek “3 Aralık Dünya Engelliler günü münasebetiyle bütün engelli kardeşlerime sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler diliyorum” dedi.

Anadolu Sosyal Sorumluluk Derneği Başkanı Kadir Can Gökalp de “Engellilere yönelik çalışma ve hizmetlerinizi takdirle karşılıyoruz. Engelli kardeşlerimize gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Google+ WhatsApp