Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç Tınaztepe Sosyal Ve Spor Tesislerinde YGS-LYS Öğrencileri İle

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç Tınaztepe Sosyal Ve Spor Tesislerinde YGS-LYS Öğrencileri İle

Tınaztepe Sosyal ve Spor Tesislerin de incelemelerde bulunan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, bu tesisin bir eğitim yuvası olduğu gibi bölgenin sosyal yaşamına da renk ve hareketlilik kazandırdığını söyledi.
öğrenciler ile sohbet etti, derslerine konuk oldu…
Tınaztepe Sosyal ve Spor Tesislerin de devam etmekte olan YGS ile LYS kurs öğrencileri ile sohbet eden ve derslerine konuk olan Başkan Büyükkılıç, öğrencilere tecrübeleri ve eğitim hayatından örnekler vererek başarının sırrının günlük ve düzenli çalışmaktan geçtiğini kaydetti.
çok amaçlı ve büyük ölçekli bir tesis...
Tınaztepe tesisinin çok amaçlı ve büyük ölçekli bir bölge tesisi olduğunu ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç “Melikgazi hizmetleri her yerde ilkesi ile çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Bel-Sin Bölgesinde sosyal ve spor tesisi ile halı saha tesisi bulunmaktadır. Ancak büyüyen ve gelişen Bel-sin için bu tesis yetersiz kalmıştır. Beyazşehir’in ilave olması Anbar bölgesinin de katkısının bulunması, binaların yükselmesi nüfus artışına sebep olmuştur. Belediye olarak bizde çok amaçlı ve büyük ölçekli sosyal ve spor tesisi inşa ettik. İçinde kapalı yüzme havuzu bulunan bu tesis ayrıca bir eğitim yuvasıdır. Yüksek öğretim sınavlarına giriş kursları burada yoğunluk kazanmıştır. Bugün hem tesisi gezdik hem de öğrenciler ile sohbet ettik. Onlara moral verdik.” dedi.
bölge gelişiyor ve değişiyor …
Kursiyerlerin yoğun ilgi gösterdiğini ve hepsinde büyük bir istek ve şevk bulunduğunu bu açıdan eğitime yapılan yatırımlara önem verdiklerini belirten Başkan Büyükkılıç, Tınaztepe tesisinin bir eğitim yuvası olması yanında aynı zamanda bir eğlence, dinlenme ve spor yapma merkezi olduğunu sözlerine ekledi.

Google+ WhatsApp