Bursa´da Lale Devri Başladı

Bursa´nın yeni yüzü ´lale logosu´ şehirde boy göstermeye başladı. Büyük merakla beklenen logonun tanıtımının yapılmasının hemen ardından, Merinos´ta faaliyet gösteren ´Hayat Lokantası´, logonun flamas

Bursa´nın yeni yüzü ´lale logosu´ şehirde boy göstermeye başladı. Büyük merakla beklenen logonun tanıtımının yapılmasının hemen ardından, Merinos´ta faaliyet gösteren ´Hayat Lokantası´, logonun flamasını kullanmaya başladı.
Vali Karaloğlu ile birlikte Bursa logosunu iş yerine asan Hayat Lokantası ortaklarından Murat Akgül, "Tanıtımı bugün yapılan ve Bursa´nın tanıtımında milat olan Bursa logomuzu, ilk kullanan işletme olmamızın haklı gururunu yaşıyoruz. İçinde bulunduğumuz global dünyada, artık markalar yarışır hale geldi. Başarının şehri Bursa´mızı çok daha ileriye taşıyacağına inandığımız yeni logomuz, İnşallah marka şehir olma yolunda işimizi daha da kolaylaştıracak. Bu logonun yerli-yabancı turistlerin ilgisini şehrimize çekmede, lokomotif güç olmasını temenni ediyorum. Başta Sayın Valimiz Münir Karaloğlu olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" dedi.
(MŞ)

22.10.2014 19:07:32 TSI

Google+ WhatsApp