Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki: “Gıpta ile bakılan bir şehir konumuna geldik”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki: “Gıpta ile bakılan bir şehir konumuna geldik”

Kayseri’de yapılan projelerden söz eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki; “Kayseri’de ne kadar hayırlı iş varsa arkasında durduk şerli işlerin de önünü kesmeye çalıştık. Bol bol çalıştık ve bunlar neticesinde ortaya çok güzel işler çıktı. Yamula barajı, stadyum, kongre merkezi çıktı meydanın projesi bile 10 senemizi almıştır. Gıpta ile bakılan bir şehir konumuna geldik” dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, iş insanları ile bir araya geldi. Toplantıya, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ayşe Böhürler, Şaban Çopuroğlu, Sayın Bayar Özsoy, Murat Cahid Cıngı, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, ilçe belediye başkanları, AK Parti ilçe başkanları, STK temsilcileri, iş insanları ve davetliler katıldı.
 
Kayseri’de yapılan projelerden söz eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki; “Turizm denilince hepimizin dediği şuydu biz kadim bir şehiriz Selçuklu ve Osmanlı bakiyesiyiz kümbetler, hanlar, hamamlar var dedik. Ama bunlar 30 şehirde var bu şehri farklı kılmıyor ki diye tartışırken birisi dedi ki Erciyes diye bir nimet var Erciyes’ten ne olur bol bol soğuğunu görüyoruz dedim hayır dediler kayak merkezi yapılır peşine düştük işe başladık işte Erciyes öyle ortaya çıktı. Kayseri’de ne kadar hayırlı iş varsa arkasında durduk şerli işlerin de önünü kesmeye çalıştık. Bol bol çalıştık ve bunlar neticesinde ortaya çok güzel işler çıktı. Yamula barajı, stadyum, kongre merkezi çıktı meydanın projesi bile 10 senemizi almıştır. Gıpta ile bakılan bir şehir konumuna geldik” dedi.

Google+ WhatsApp