Çolakbayrakdar'a Sancaktepe'de Sevgi Seli

Çolakbayrakdar'a Sancaktepe'de Sevgi Seli

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, çok sayıda vatandaşın coşkuyla izlediği, yoğun ilgi gösterdiği ’Başkan Sizi Dinliyor’ adlı mahalle toplantılarına devam ediyor.
Yunus Emre’den sonra Sancaktepe’de de vatandaşların sıcak, candan ve coşku dolu karşılamasının kendilerine güç verdiğini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, müjdeli haberler ve projelerle Sancaktepe’ye geldiklerini söyledi.
Kocasinan’da yoğun bir tempoyla çalışmalara devam ettiklerini vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar," Başkan Sizi Dinliyor programıyla; mahallemiz içerisinde, vatandaşın beklentilerini, mahallede yaşayanların istediklerini birebir yerinde dinliyoruz. Bir sorun varsa yine hep beraber istişare ederek yerinde tespit yapılanlardan çözebileceklerimizi hemen, ertesi gün veya bir hafta on gün sonra neyse zamana yayarak çözüyoruz. Bir program dahilinde, bu sene veya gelecek sene kısa, orta ve uzun vadede her ne şekilde çözümlenecekse bir süre dahilinde çözmeye gayret edeceğiz" dedi.
Başkanın daha az, vatandaşın daha çok konuşup taleplerin, beklentilerin, isteklerin ve mahalleyle ilgili istediklerin gündeme getirilmesini arzu ettiklerinin altını çizen Başkan Çolakbayrakdar, "Belediyenin mahalleyle ilgili öngördüklerinin, beklentilerinin de bir arada ele alındığı bir program yapıyoruz. Bizim samimiyetimiz, iyi niyetimiz, gayretimiz sizin tarafınızdan görülür, karşılıklı olarak bu samimiyet sahaya yansırsa emin olun çözülmeyecek hiçbir sorun yoktur. Allahın izniyle bizler de bizden öncekilerde olduğu gibi bu şehir için, bu bölge için iyi şeyler yapmak için gayret edeceğiz, çalışacağız, çabalayacağız " diye konuştu.
Vatandaşların yazılı ve sözlü sorularına toplantı anında cevap veren Başkan Çolakbayrakdar," Askeri koruma kuşağını kaldırmak bizim, Kocasinan Belediyesi’nin veya herhangi bir belediyenin yetkisi dahilinde olan bir şey değildir" şeklinde cevap verdi.
Bir vatandaşın ’Başkanım sivrisinekten uyuyamıyoruz, ne olur kaldırın şu besi ahırlarını’ teklifine ise Başkan Çolakbayrakdar," Doğrudur, ama sivrisineği oluşturan şartların da bu bölge içerisindeki büyükbaş, küçükbaş hayvan ahırlarının olduğunu da bilmemiz lazım. Bunun kökünü kurutmak istiyorsak elbirliğiyle bölgedeki büyükbaş, küçükbaş neyse besicilikle ilgili işlemi son buldurmamız lazım. Bölgedeki hayvancılıkla ilgili ahırları olan kardeşlerimiz Kurban Bayramı’na kadar kalsın, bayramda satacaklar satsın, bayramdan sonra da tedbirinizi alın, buradan bu işi taşıyalım, götürelim. Eğer ki siz bu işe destek verirseniz eylül sonu ekim başından itibaren artık bu bölgede besi ahırlarıyla ilgili bir sorun kalmaz. Sizlerden söz alıyorum 30 Eylül 2015 itibariyle bu işi bitiriyoruz, burada besi ahırlarına son veriyoruz. Tamam mı, söz mü" diye sordu. Vatandaşlar da sevinçle, alkışlarla ’Evet Söz’ diye karşılık verdi.
Futbol sahası isteyen çocuklarla da karşılıklı sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar,"Söz almamız lazım! Biz futbol sahası yaparsak siz de bunun karşılığı olarak derslerinizde başarılı olma sözü veriyor musunuz? diye sordu. Sancaktepeli çocuklar da hep bir ağızdan ’Evet Söz’ diye cevap verdi. Başkan Çolakbayrakdar da,"O zaman biz de burada size en yakın zamanda futbol sahası yapmak üzere söz veriyoruz. En kısa zamanda futbol halı sahası yapacağız, sağında ve solunda bir park olacak, inşallah hemen başlıyoruz. Allah’tan mani gelmezse pazartesi günü burada arkadaşlar çivi çakmaya başlar. Bakın projesi de burada" diyerek gençlerin çılgınca alkışları eşliğinde projeyi anlattı.
Başkan Çolakbayrakdar, çok sayıdaki misafirine tatlı ve Osmanlı Şerbeti ikram etti.

Google+ WhatsApp