“Hayal tüccarlarına ve acemilere Kayseri’de verilecek bir tane oyumuz yok!”

“Hayal tüccarlarına ve acemilere Kayseri’de verilecek bir tane oyumuz yok!”

AK Parti Kayseri İl Teşkilatı tarafından büyük bir heyecan ve coşkuyla Teşkilat Buluşması Programı düzenlendi. AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm gerçek Belediyeciliğin Cumhur İttifakı olduğunun altını çizerek, “Gerçek Belediyecilik AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi Belediyeciliğidir” dedi.

Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Kayseri Teşkilat Buluşması’na AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Böke, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Milliyetçi Hareket Partisi Kays eri İl Başkanı Seyit Demirezen, İlçe Belediye ve Teşkilat Başkanları, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri teşkilat mensupları, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyesi Adayları katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın konuşmalarıyla devam etti.
AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm;
“ARTIK HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yol yürümekten gurur duyduklarını belirten AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm: “Sayın Cumhurbaşkanımız 14 AĞUSTOS 2001 yılında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyerek AK Partimizi kurdu. Ve Kayseri teşkilatı olarak teşkilat buluşması programını gerçekleştiriyoruz. Hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. Kıymetli ava arkadaşlarım hak yolunda vav gibi eğilirken haksız karşısında elif gibi dimdik duran bir liderimiz var. Onun beraber yol yürümekten keyif alırız, gurur duyarız iftihar ederiz yorulmayız yorulmak bilmeyiz Allah’ın izniyle.” İfadelerini kullandı.

“TEŞKİLATSIZ BAŞARI OLMAZ”

31 Mart Yerel Seçimleri için AK Parti Kayseri teşkilatının gece gündüz çalıştığının altını çizen Üzüm: “Sayın Cumhurbaşkanımız ne diyor, ‘Teşkilatsız başarı olmaz, teşkilat varsa zafer vardır.’ İşte bu sözlerle teşkilatımızı el üstünde tutuyor, kıymet veriyor. Bizde o kıymetin karşılığında ona bu vefa borcunu ödemek için burada gece gündüz demeden 31 Mart akşamı için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz.  Biz sizlerden güç alıyoruz. Sizler olmazsanız bizler hiçbir şeyi başaramayız. Cumhurbaşkanımızın inandığı büyük Türkiye davasına bin tane Fatih Üzüm feda olsun. Biz bu partide çaycı görevi de verse yaparız, koş derlerse de koşarız, dur derlerse de dururuz, yap derlerse de yaparız. Yeter ki Cumhurbaşkanımız başımızda olsun.” diye konuştu.

“ TÜM KAYSERİ’YE TEMAS EDİP ÇALIŞACAĞIZ”
Yaklaşık 350 bin kişiye temas edildiğini ve seçimlere kalan 1 aylık süreçte tüm Kayseri’ye temas edeceklerini ifade eden Üzüm: “Son 1 aylık SKM sürecinde yaklaşık 700 farklı SKM programı gerçekleştirdik.  Bu programı da hazırlayan Abdulkerim Yalçın Başkanımızın başkanlığında muhteşem bir SKM ekibimiz var onlara da teşekkür ediyorum. 700 farklı SKM’de 4160 farklı lokasyona, günde 25 farklı programla, kadın ve gençlik kollarımızla yaklaşık 350 bin kişiye temas ettik. Kalan 1 ayda da geri kalan tüm Kayseri’ye temas edip çalışacağız.” dedi.

“GERÇEK BELEDİYECİLİK CUMHUR İTTİFAKIDIR”
Gerçek belediyeciliğin Cumhur İttifakı olduğunun vurgusunu yapan Üzüm: “Bir tarafta; AKINCI, İHA, Sİ HA, bir tarafta; TCG Anadolu, GÖKBEY, KAAN, bir tarafta; zincirleri kırılan Ayasofya, bir tarafta; gururumuz TOGG. Bizim boş laflara karnımız tok, terör yandaşlarına oy yok. Şimdi buradan ekliyorum bizim macera perestlere, hayal perestlere, hayal tüccarlarına ve acemilere Kayseri’de verilecek bir tane oyumuz yok. Gerçek Belediyecilik Cumhur İttifakıdır. Gerçek Belediyecilik AK Parti ve MHP Belediyeciliğidir.” İfadelerini kullandı.

“YİNE 17-0’I YAKALAYACAĞIZ ALLAH’IN İZNİYLE”

Cumhur İttifakının birlik ve beraberliğinden bahseden Üzüm: “Bizim tüm ilçelerde adayımız tektir. Cumhur İttifakının adayı tektir. Başka hiçbir adayı yoktur, bunu her yerde söylüyorum. AK Parti logosunu gördüğümüz yerde AK Parti’ye, Milliyetçi Hareket Partisi’nin logosunu gördüğümüz yerde Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönül rahatlığıyla oylarımızı vereceğiz yine 17-0’ı yakalayacağız Allah’ın izniyle.” diye konuştu.

Teşkilatlın anlam ve önemine değinen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve Bakan Adayı Memduh Büyükkılıç: "Biz teşkilatla anlam ifade ederiz, siz var iseniz biz varız. Sizlere minnettarız, çalıştınız 17-0 dediniz. Bizlerde sizleri mahcup etmedik. İnşallah, önümüzdeki dönemde de 17-0’a var mıyız? Öyle bir varız sesi çıksın ki, inşallah Kayseri’mizin tamamı duysun. Allah bizleri mahcup etmesin." dedi.

“TEK TAŞ DUVAR OLMAZ”
16 İlçe Belediye Başkanlarıyla el ele vererek Kayseri için çalıştıklarının altını çizen Büyükkılıç: “Tek taş duvar olmaz, tek çiçekle bahar gelmez. Bizlerde 16 ilçe başkanımızla gerek merkezimizde gerek taşramızda el ele vermek suretiyle çalışmalarımızı yaptık. Taşrayı da ihmal etmedik, merkezi de imar ve ihya ettik. 30 büyükşehir belediyesi içerisinde yatırıma en çok pay ayıran belediye olarak çok şükür birinci sıraya yerleştik . “ ifadelerini kullandı.

Büyükkılıç: “5 sene içerisinde pandemiye rağmen asrın felaketi olan depreme rağmen yatırımdan yatırıma koştuk. Hiçbir zamanda mazerete sığınmadık. Bize verilen emanete sahip çıktık, ihanet etmedik. Kimseyi aldatmadık çünkü bizim öğretimizde “Aldatan bizden değildir” buyuruyor. Gökteki yıldızları vadetmedik yapacaklarımızı vadettik ve onları da birer birer gerçekleştirdik.” diye konuştu.

Düzenlenen program Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç’ın gelecek dönemde Kayseri’ye değer katacak projelerini anlattıktan sonra İlçe Belediye Başkanları ve Belediye Meclis Üyesi Adayları sahneye davet edilerek aile fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

 

Google+ WhatsApp