HİSARCIK İLE HACILAR ARASINDA 3 CADDE İLE ARA SOKAKLARDA ASFALT ÇALIŞMASI

HİSARCIK İLE HACILAR ARASINDA 3 CADDE İLE ARA SOKAKLARDA ASFALT ÇALIŞMASI

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 2017 yılının asfalt çalışmasında hedefin 400 bin ton olduğunu yani her gün bir tondan fazla asfaltlanma yapmış olacaklarını söyledi.

 

3 cadde ve ara sokakta 15 bin ton asfalt…

Hisarcık Bölgesi ile Hacılar İlçesi arasında yer alan Hacılar Caddesi yol yenilime ve asfaltlama çalışması gerçekleştirildiğini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Hisarcık Bölgesi, Hacılar Caddesi ile Becen ve Gürlerce Caddesinin bir kısmında yol hem bakımının yapıldığını ve 15bin ton asfalt kullanılarak hizmete açıldığını kaydetti.

 

2017 yılında hedef 400 bin ton…

2017 yılında 400 bin üretimi ile e ilçe sınırları içersinde yeni açılan cadde ve sokaklar yanında deforme olan ve bozulan yolların tamamını yenileyeceklerini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:                  

 

Melikgazi Belediyesi olarak Hisarcık ile Hacılar ilçesini birbirine bağlayan Hacılar Yolu ile Becen ve Gülerce Caddelerinde asfaltlama çalışması yaparak toplam 15.000 ton asfalt kullandık. Havaların uygun olmasını bir fırsat olarak bilip bu yıl asfalt çalışmasını tüm hızı ile devam ettiriyoruz. Melikgazi Belediyesi için asfaltlama çalışması günlük rutin çalışmalar arasında yer almaktadır. 2017 yılında asfaltlama için her zamanki gibi planlı bir çalışma sergileyeceğiz. Asfaltlama da gerekli çalışma planı hazırlandı. Kendi asfalt şantiyemizin yetersiz olduğu veya yetişemediği durumlarda özel sektörden hizmet satın alıyoruz. Böylece daha kısa sürede daha çok asfalt çalışması gerçekleştirilmiş olmaktadır. Ayrıca tüm bulvar ve ana caddeleri bu yıl pürzsüz asfalt olan stonmastik asfalt ile kaplıyoruz

Google+ WhatsApp