İstanbul'da güpegündüz silahlı soygun!

Bağcılar’da bir bankaya ait zırhlı aracı soyan silahlı 3 zanlı, polisin olay yerine gelmesiyle çevredeki bir binaya saklandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Demirkapı mahallesi Velioğlu caddesi üzerinde meydana geldi. Bir bankaya ait para nakil aracı maskeli silahlı 3 şahıs tarafından soyuldu. Zırhlı araçta bulunan 80 bin TL’yi alan zanlılar, çalıntı olduğu belirlenen bir araçla kaçmaya çalıştı. Polislerin olay yerine gelmesi üzerine fazla uzaklaşamayan zanlılar, aracı terk ederek çevredeki bir binaya saklandı.

Binada operasyon düzenleyen ekipler, soygunculardan 2’sini gözaltına aldı. Binayı saran ekipler, son soyguncu da yakalandı.

BANKA ARACI SOYAN ZANLILAR KENDİ EVLERİNDE SAKLANMIŞ 

Bağcılar'da bir bankaya ait zırhlı aracı soyan silahlı zanlıların, olay yerinin hemen yakınında bulunan evlerine saklandıkları ortaya çıktı. Polisin operasyonuyla son zanlı da gözaltına alındı.

Bağcılar Demirkapı Mahallesi'nde bir bankaya ait para nakil aracını soyan maskeli ve silahlı 3 zanlı, polisin kısa sürede olay yerine gelmesi üzerine çevredeki bir binaya saklandı. Zanlıların saklandığı Papatya Sokak'taki binaya operasyon düzenleyen polisler 2 soyguncuyu gözaltına aldı. Özel harekat polislerinin de dahil edilmesiyle operasyonu sürdüren ekipler, son zanlıyı da yakaladı. Banka aracından çalınan 80 bin TL'yi de ele geçiren polis, zanlılardan bir tanesinin operasyonun gerçekleştirildiği binada oturduğunu da tespit etti. 

Gözaltına alınan zanlılar, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Google+ WhatsApp