Kayseri Serbest Bölgesi İspanya'da Tanıtılıyor

Kayseri Serbest Bölgesi İspanya'da Tanıtılıyor

Kayseri Serbest Bölgesi İspanya'da Tanıtılıyor

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Kayseri ticaret Odasınca düzenlenen ve İspanya’daki organize Sanayi Bölgelerini inceleme gezisi kapsamında Kayseri Serbest Bölge arazi, yatırım, ulaşım ve yerel yönetimlerin katkısı hakkında ispanya işadamlarına bilgi vermek amacı ile teknik inceleme gezisine iştirak ettiğini söyledi.
Kayseri Serbest Bölgesi’nin bulunduğu bölge olarak İpek yolu üzerinde olmasının büyük bir avantaj olduğunu bunu farkına varan Amerikalı işadamları ve ticaret heyetlerin son bir yıldır Kayseri’yi mercek altına aldığını belirten Başkan Büyükkılıç, İspanyanın 5 ayrı ilinde teknik bir gezi ile yatırımcılara bilgi vereceklerini kaydetti.
İspanya’nın Malaga, Sevilla, Cordoba, ve Granada Madrid şehirlerindeki işadamları ve yatırımcılara özel bilgi broşürü vereceğini ve bir tanıtım CD sunacağını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, “İspanya işadamlarına ve sanayi yatırımcılarına sadece Kayseri Serbest Bölgesini tanıtmayacaklarını aynı zamanda Melikgazi Belediyesi çalışmalarından da bahsedeceğiz. Çünkü Sanayi yatırımları yerel güç, destek ve yatırım olmadıkça gelişmediğini biliyoruz. Dolayısı ile çok yönlü bir tanıtım ile hem ekonomik, sanayi hem de yerel yönetim destekli bir program hazırladık” dedi.

Google+ WhatsApp