Kategori : Kayseri

KOCASİNAN’DA 2022 YILININ ANA TEMASI; ‘YEŞİL’

KOCASİNAN’DA 2022 YILININ ANA TEMASI; ‘YEŞİL’

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Oruçreis Mahallesi’ndeki Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı fidanlığı gezerek, seradaki çeşitli bitki ve çiçekleri inceledi. Kocasinan’ı her alanda geliştirmeye devam ettirdiklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, 2022 yılının; gerek yeni park yapımıyla gerekse ağaç dikimiyle daha yeşil bir Kocasinan’ı inşa edeceklerini söyledi.

VALİ, KAYMAKAM VE BAŞKAN YALÇIN’DAN  KEPEZ ÇIKARMASI

VALİ, KAYMAKAM VE BAŞKAN YALÇIN’DAN KEPEZ ÇIKARMASI

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Kayseri Valisi Şehmus Günaydın ve Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez ile birlikte Kepez Mahallesinde yürütülen çalışmalarda ve Kayseri Valiliğinin katkılarıyla Talas Belediyesi tarafından yaptırılan 24 derslikli ortaokulda incelemelerde bulundu. Kalabalık bir ekiple Kepez Mahallesini ziyaret eden heyet, yapılan çalışmaları ve yapılacak olan yatırımları yerinde inceledi. Talas Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin de eşlik ettiği programda, belediye ve valilik iş birliğiyle yaptırılmakta olan ortaokul inşaatı da yerinde görüldü.

BÜYÜKŞEHİR KAYMEK, 2021’DE 160 BİN VATANDAŞA DOKUNDU

BÜYÜKŞEHİR KAYMEK, 2021’DE 160 BİN VATANDAŞA DOKUNDU

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki Büyükşehir Belediyesi’nin kültür ve eğitime ilişkin hizmetlerini yürüten Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) çeşitli mesleki eğitim kursları, sergiler, seminer ve etkinlikler ile 2021 yılında yapmış olduğu tüm hizmetlerinde toplam 161 bin 435 kişiye dokunarak vatandaşların gelişimine katkı sağladı.

BAŞKAN ÖZDOĞAN’IN ANKARA ÇIKARMASI

BAŞKAN ÖZDOĞAN’IN ANKARA ÇIKARMASI

Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, Ankara’daki temasları çerçevesinde AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Ak Parti Kayseri Milletvekilleri Taner Yıldız, İsmail Emrah Karayel, İsmail Tamer ve birçok bürokratı ziyaret etti. İlçeye yapılacak olan yatırımları yakından takip ettiklerini belirten Özdoğan, 2022 yılının da yatırımlarla dolu bir yıl olacağını söyledi.

HİZMETTE REKOR YİNE MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NİN

HİZMETTE REKOR YİNE MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NİN

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile toplantı yaparak 2021 yılında yapılan çalışmaları değerlendirerek istişare toplantısı yaptı. Yapı ruhsatı vermede yine rekor kırdıklarını söyleyen Başkan Dr. Palancıoğlu, “2021 yılını tamamladık. Bu çerçevede birim birim toplantılar yaparak istişarelerde bulunuyoruz dedi.

BÜYÜKŞEHİR'DEN “MİLLİ” DUYARLILIK

BÜYÜKŞEHİR'DEN “MİLLİ” DUYARLILIK

Büyükşehir Belediyesi Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK), milli bir duyarlılık göstererek, kursiyerlerinin ‘Kesişme: İyi ki Varsın Eren’ filmini izlemesini sağladı. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde eğitim ve kültür hizmetlerini yürüten KAYMEK, eğitim ve kültür faaliyetleri kapsamında bir duyarlılığa daha imza attı.

MELİKGAZİ PERSONELİNE, “MESLEK ETİĞİ” EĞİTİMİ

MELİKGAZİ PERSONELİNE, “MESLEK ETİĞİ” EĞİTİMİ

Melikgazi Belediyesi çalışanlarına yönelik “Meslek Etiği” konulu bir eğitim düzenledi. Eğitimde, uyulması gereken esaslar, Türkiye’deki kurumlar ve kamu görevlileri etik davranış ilkeleri konularına yer verildi.

“Enerji Verimliliği Sürdürülebilir Kalkınmanın Olmazsa Olmazıdır”

“Enerji Verimliliği Sürdürülebilir Kalkınmanın Olmazsa Olmazıdır”

2022 Yılı Enerji Verimliliği Haftası kapsamında Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) tarafından “Sürdürülebilir Gelecek İçin Enerji Verimliliği” programı düzenlendi. Video konferans yöntemiyle yapılan programın açılış konuşmasını yapan KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, enerji konusunun ülkelerin stratejik gündemlerinin en öncelikli konularının başında geldiğini belirterek, “Enerji verimliliği sürdürülebilir kalkınmanın olmazsa olmazıdır” dedi.

Kayseri Üniversitesi, kabına sığmıyor

Kayseri Üniversitesi, kabına sığmıyor

Kayseri’de 2018 senesinde kurulan Kayseri Üniversitesi’ne mevcut kampüs yeterli olmadı. Rektör Prof. Dr.Kurtuluş Karamustafa, kampüs alanının genişletilmesi için çalışma başlattıklarını açıkladı.