Kategori : Kayseri

BÜYÜKKILIÇ: “TALAS’A 13.3 MİLYON TL’LİK ALTYAPI YATIRIMI YAPTIK”

BÜYÜKKILIÇ: “TALAS’A 13.3 MİLYON TL’LİK ALTYAPI YATIRIMI YAPTIK”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü’nce Talas ilçesine 13 Milyon 389 Bin TL değerinde altyapı yatırımı gerçekleştirdiklerini belirterek, yapılan yatırımlar ile Talas’ın altyapısını daha da güçlendirdiklerini söyledi.Kent merkezi ile ilçelerin altyapı ihtiyacını karşılayabilmek adına 2021 yılında da önemli projelere imza atan KASKİ Genel Müdürlüğü, ilçeleri adeta şantiyeye çevirdi.

BÜYÜKŞEHİR, 86 MAHALLE YOLUNU ULAŞIMA AÇTI

BÜYÜKŞEHİR, 86 MAHALLE YOLUNU ULAŞIMA AÇTI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kırsal Daire Başkanlığı ekipleri, yoğun tipi ve etkili olan kar yağışı nedeniyle 14 ilçede kapanan 86 mahalle yolunu ulaşıma açtı. Ayrıca kent merkezinde Fen İşleri Daire Başkanlığı ile Park Bahçeler ve Ağaçlandırma Daire Başkanlığı ekipleri de, ana arterler, cadde ve sokaklarda yol temizleme, tuzlama ve kar küreme çalışmaları yaptı.

KISITLI İMKÂNLARI İLE “SOKAK KEDİLERİNİ” AÇ BIRAKMIYOR

KISITLI İMKÂNLARI İLE “SOKAK KEDİLERİNİ” AÇ BIRAKMIYOR

Kayseri’nin Yahyalı İlçesinde yaşayan elma seçme işinde gündelikçi olarak çalışan Fatma Güldoğan, kısıtlı imkânlarına rağmen yaklaşık 20 sokak kedisini besliyor.Başkan Esat Öztürk konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Fatma Hanıma yürekten teşekkür ediyorum. Kendisi sokakta yaşayan kedileri sahiplenerek onları düzenli olarak besliyor. Soğuk kış günlerinde onlarında sevgiye ve merhamete ihtiyaçları var dedi.

Otomobil çalan şahıs tutuklandı

Otomobil çalan şahıs tutuklandı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda gözaltına alınan ve çaldığı otomobile başka aracın plakasını takan şahıs tutuklandı.

Özkan doğaya yiyecek bıraktı

Özkan doğaya yiyecek bıraktı

Bünyan Belediye Başkanımız Özkan Altun; Bünyan Kaymakamı Turgut Gülen, Bünyan Avcılar Kulübü Dernek Başkanı Ömer Özcan ile ekipleri ve Av Koruma ekipleriyle birlikte sert kış koşullarında hayatta kalmaya çalışan masum canlarımız için doğaya yiyecek bıraktı. Başkan Altun ve Kaymakam Gülen, etkinlik dönüşü bahçelerinin önüne kadar gelerek orada kar engeline takılan aileye yardım etti.

MELİKGAZİ’DEN KAR MESAİSİNE TAM GAZ DEVAM

MELİKGAZİ’DEN KAR MESAİSİNE TAM GAZ DEVAM

Melikgazi Belediyesi ekipleri kar yağışının vatandaşların yaşamını olumsuz yönde etkilememesi için karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Melikgazi ilçesinde kapalı yol olmadığını kaydeden Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Karla mücadele ekiplerimiz, ilçe merkezinde iş makineleri ile kar temizleme ve don olayından vatandaşlarımızın zarar görmemesi için tuzlama çalışmaları gerçekleştiriyoruz dedi.

KAR VE SOĞUĞA RAĞMEN BAŞKAN ŞEFFAF ODA'DA

KAR VE SOĞUĞA RAĞMEN BAŞKAN ŞEFFAF ODA'DA

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından ilk kez iki hafta önce başlatılan “Şeffaf Odada Başkanla Baş Başa” uygulaması Mevlana Mahalle Meydanında kar ve soğuk havaya rağmen bütün hızıyla sürüyor.İlk iki haftada olduğu gibi bu hafta da vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği Şeffaf Oda uygulamasında Başkan Yalçın sabahın ilk saatlerinden itibaren vatandaşlardan gelen talepleri bire bir dinleyerek çözüme kavuşturuyor.