Kategori : Kayseri

HAYVANSEVERLERDEN BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR’A TEŞEKKÜR

HAYVANSEVERLERDEN BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR’A TEŞEKKÜR

Kocasinan Belediyesi, her zaman olduğu gibi yoğun kar yağışının ardından da beslenme olanakları azalan sokak hayvanları ve diğer canlılar için yemleme çalışması yaptı. Hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiren hayvanseverler, çevreye ve doğaya hassasiyetinden dolayı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti. Başkan Çolakbayrakdar ise “Doğadaki tüm canlılara yönelik hizmetlerimizle küçük dostlarımızın yanındayız. Bu vesile ile bizlere destek olan hayvanseverlere teşekkür ediyorum” dedi.

TÜRKİYE VE AVRUPA'NIN EN BÜYÜĞÜ KUMSMALL, TÜRKİYE VE AVRUPA'NIN EN BÜYÜK MOBİLYA FUARI’NDA

TÜRKİYE VE AVRUPA'NIN EN BÜYÜĞÜ KUMSMALL, TÜRKİYE VE AVRUPA'NIN EN BÜYÜK MOBİLYA FUARI’NDA

25-30 Ocak tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi ile CNR Expo Fuar Merkezinde eş zamanlı olarak düzenlenen ve yaklaşık 825 firmanın katıldığı İstanbul Mobilya Fuarına yoğun bir ziyaretçi akımının olduğunu belirten KUMSMALL AVM Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Tarla, Türkiye ve Avrupa’nın en büyük Mobilya AVM’si KUMSMALL’ın, Türkiye ve Avrupa’nın en büyük Mobilya fuarında yerini aldığını söyledi.

Jandarmadan tütün operasyonu

Jandarmadan tütün operasyonu

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalarda 40 kilo kıyılmış tütün ele geçirilirken olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Kayseri Şeker'de zam sevinci

Kayseri Şeker'de zam sevinci

Kayseri Şeker’in; Kayseri, Boğazlıyan ve Turhal Fabrikalarında çalışan 835 sözleşmeli personel zam sevinci yaşadı. Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay tarafından açıklanan ortalama yüzde 50.4 oranındaki zam, personelde büyük sevinçle karşılandı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN İKİ AYRI İHALE

BÜYÜKŞEHİR’DEN İKİ AYRI İHALE

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin muhtelif yerlerinde bulunan toplam 8 adet arsa düzenlenecek 2 ayrı ihale ile satılacak.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ İLE GASTRONOMİ ŞEHRİNİN USTALARI BULUŞTU

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ İLE GASTRONOMİ ŞEHRİNİN USTALARI BULUŞTU

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Reha Kılıçhan ve beraberindeki heyeti kabul etti. Başkan Büyükkılıç, “Yerel yönetimler olarak bizim öncülüğümüzde kurum ve kuruluşlarımız ile Kayseri’mize yakışır bir çalışma yapalım. Kayseri’mizin ürünlerini markalaştıralım, tanıtalım” dedi.

TALAS’TA PAZAR ESNAFINA SOĞUK GÜNDE  SICAK ÇORBA

TALAS’TA PAZAR ESNAFINA SOĞUK GÜNDE SICAK ÇORBA

Talas Belediyesi, zorlu kış şartlarında pazar esnafının içini ısıtacak bir uygulamaya imza attı. Bu kapsamda ilçe genelinde kurulan pazarlarda esnaflara sıcak çorba ve ekmek ikramı gerçekleştiriliyor. Haftanın 5 günü pazar yerlerinde gerçekleştirilen organizasyonda sabah 09.30 ile 11.00 saatleri arasında yaklaşık 150 kişilik çorba ikramı yapılıyor.

HAYDİ GENÇLER PROJE SİZDEN DESTEK MELİKGAZİ’DEN

HAYDİ GENÇLER PROJE SİZDEN DESTEK MELİKGAZİ’DEN

Gençlerin millî teknoloji üretme ve geliştirme konusunda ilgilerini artırmayı amaçlayan Melikgazi Belediyesi dünyanın en büyük havacılık festivallerinden biri olan Teknofest’te gençlerin projesini tanıtacak. Teknofest heyecanına katılmak için son başvuru tarihi 18 Şubat Cuma 2022.Melikgazi Belediyesi olarak farklı bir projeye imza attıklarını söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Bu sene 30 Ağustos - 4 Eylül tarihleri arasında Samsun’da gerçekleştirilecek olan Teknoloji Festivali’ne hep birlikte katılacağız dedi.

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, GECE BOYU KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARINI TAKİP ETTİ

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, GECE BOYU KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARINI TAKİP ETTİ

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gece boyunca merkez ve kırsal mahalleler başta olmak üzere sanayi ve ticaret alanlarının yoğun olduğu bölgelerde devam eden kar temizleme çalışmalarını yerinde takip etti. Kar yağışının etkili olduğu andan itibaren tüm personelle sahada görev başında olduklarını kaydeden Başkan Çolakbayrakdar, tabiri caizse kar temizleme araçlarının kontak kapatmaksızın 3 vardiya halinde 24 saat durmaksızın koordineli bir şekilde çalışmaya devam ettiklerini söyledi.