Kayserigaz Enerji Kongresinde

Kayserigaz Enerji Kongresinde

Kayserigaz Enerji Kongresinde

04-06 Kasım tarihlerinde Ankara’da düzenlenen EIF (Energy in Future International) 8. Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı’na katılan Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir BORA “Doğalgaz Dağıtımı ve Tarifeler” konulu bir konuşma yaptı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) büyük destekleriyle hayata geçirilen 8. Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı 04-06 Kasım 2015 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirildi. Programa çok sayıda yerli ve yabancı iş adamları ile birlikte enerji sektörüne yön veren enerjinin patronları bir araya geldiler.
Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora’nın katıldığı oturumda “Doğalgaz Dağıtımı ve Tarifeler” hakkında bilgilendirici bir konuşma yaptı. Bora konuşmasında Türkiye’de ki yabancı yatırımcılardan biri olan Alman EWE AG hakkında genel bilgi vererek, son yıllarda yapmış oldukları yatırımlarla birlikte önümüzde ki yıllarda yapılması öngörülen yatırımları rakamsal verilerle anlattı.
EPDK’nın ilk doğalgaz dağıtım ihalesi olma özelliğine sahip olan Kayserigaz’ın, doğalgaz dağıtım şirketleri içinde tarife sürecini ilk tecrübe eden şirket olması özelliği ile sektöre örnek teşkil eden tarife metodolojisinden bahseden Hasan Yasir Bora, Tarife metodolojisinin günlük hayatta ki kullanılan formülasyonu ve mevcut tarife prensipleri hakkında bilgi verdi.
Kayserigaz’ın, “Sektöre ve Tüm Paydaşlarına İlham Veren Marka Olmak” vizyonundan hareketle bugüne kadar yapılan altyapı çalışmaları ve abone verilerini katılımcılarla paylaşan Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora konuşmalarına şirket olarak iş sağlığı güvenliği ve çevre konularında ki hassasiyetlerini dile getirdi. Konuşmasını sonlandırırken katılan tüm sektör temsilcilerine teşekkürlerini sundu.

Google+ WhatsApp