Kayserispor’da Fenerbahçe maçı hazırlıkları devam ediyor
Süper Lig’in 24’ncü haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kayserispor hazırlıklarına devam ediyor.
Süper Lig’in 24’ncü haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kayserispor hazırlıklarına devam ediyor.
Kayserisporlu futbolcular Joseph Attamah, Ali Karimi, Bilal Bayazit ve Kulüp Menajeri Yunus Akbulut, Kayseri’ye gelen depremzede çocuklarla bir araya geldiler.
Fenerbahçe Kulübünün itirazını değerlendiren Kayseri 2. İdare Mahkemesi, Kayserispor-Fenerbahçe maçında konuk takım taraftarına getirilen deplasman yasağı için yürütmenin durdurulmasına karar verdi.
Melikgazi Kayseri Basketbol’un Kadınlar Basketbol Süper Ligi Nilay Aydoğan Sezonu 19’ncu haftasında Fenerbahçe’yi konuk edeceği müsabakaya deplasman takım taraftarı alınmayacak.
Süper Ligin 24’ncü haftasında sahasında Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Kayserispor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
Süper Lig’de oynanan erteleme maçlarında hükümet aleyhine atılan sloganlar sebebiyle RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda gerçekleşecek Yukatel Kayserispor-Fenerbahçe mücadelesine FB’li taraftarların stadyuma girişi yasaklandı. FB Spor Kulübü ise duruma tepki gösterdi.
Kayserispor’dan yapılan açıklamada Cumartesi günü oynanacak olan müsabakaya konuk takım seyircisinin alınmaması talebinin kendileri tarafından istendiği açıklandı. Yazılı açıklayarak, “Tavrımız asla deplasman hakkının engellenmesine yönelik olmayıp, yaşanması olası büyük sıkıntıların bertaraf edilmesine yöneliktir. Mesele ne Fenerbahçe ne de saygı değer Fenerbahçe taraftarı ile ilgilidir" denildi.
Kayseri Basketbol, deprem nedeniyle ertelenen Kadınlar Basketbol Süper Ligi Nilay Aydoğan Sezonu 19’uncu haftasında sahasında Fenerbahçe’yi konuk edecek.
Kayserispor Taraftar Grubu Kapalıkale tarafından Cumartesi günü oynanacak olan Kayserispor - Fenerbahçe maçına konuk takım taraftarının alınmayacak olması nedeniyle, “Tribünler evrenseldir” açıklamasında bulundu.
Kayserispor’dan Süper Lig’de dün ve oynanan erteleme maçlarında hükümet aleyhine atılan tezahüratlara tepki açıklaması yapıldı.
Kayserisporlu futbolcu Gökhan Sazdağı, 2-1 kazandıkları Giresunspor maçından sonra yaptığı paylaşımda, “ Kelimeler çıkmıyor yüreğimizden ve iki dudağımızdan. Yüreğimiz buruk, kalbimiz kırık” açıklamasında bulundu.
Kayserispor ile Fenerbahçe arasında cumartesi günü oynanacak olan müsabakanın biletleri yarın saat 14.00’de satışa çıkacak.
Yukatel Kayserispor, Süper Lig’in 23’üncü hafta erteleme maçında deplasmanda Giresunspor’a konuk oldu. Yukatel Kayserispor 2-1'lik galibiyetle 3 puanı alan taraf oldu.
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu deprem nedeniyle ara verilen Bölgesel Amatör Lig (BAL) ile yerel futbol liglerinin 4-5 Mart’ta oynanacak olan müsabakalarla devam edeceğini açıkladı.
Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, “Onur Bulut ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. Bu sözleşme 44 Milyon TL’lik. Tek taraflı feshetti. Bundan sonra hukuk konuşacak” açıklamasında bulundu.