Vali Çiçek, “Kayserispor, bizi tekrardan havalara uçuracak”

Vali Çiçek, “Kayserispor, bizi tekrardan havalara uçuracak”

Kayserispor’un Sivasspor’a mağlup olduğu maç sonrası açıklama yapan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, “önümüzdeki haftalarda Kayserispor yine o muhteşem gününe dönecek. Buna yürekten inanıyorum. Taraftarlarımızın bu takımı desteklemeyi bırakmamaları lazım. Bu takım bizi tekrardan havalara uçuracak” dedi.

Kayserispor’un bugün Sivasspor’u sahasında konuk ettiği maç 1-3’lük skorla bitti. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek maç sonu açıklama yaparak, “Son zamanlarda bir takım şansızlıklar şehrimizin gururu olan Kayserispor’un üzerinde devam ediyor. Bu takım bizleri çok mutlu ederek çok önemli galibiyetler aldı. Geçen senede çok büyük mücadeleler verdi. Belki şu an çok üzülüyoruz. Ama önümüzdeki haftalarda Kayserispor yine o muhteşem gününe dönecek. Buna yürekten inanıyorum. Taraftarlarımızın bu takımı desteklemeyi bırakmamaları lazım. Kulüp yönetimimiz her türlü mücadeleyi verdi. Çokta gol kaçırdık. Bu takım bizi tekrardan havalara uçuracak” ifadelerini kullandı. 
 
Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aşkın Genç ise, “Kayserispor kötü oynamadı, aslında Sivasspor ile hemen hemen başa baş bir mücadeleydi. Hakemin kararları tartışılabilir. Ama sonuçta 3 puanı alan taraf Sivasspor oldu. Telafisi var bunların” dedi

Google+ WhatsApp