Vali Gökmen Çiçek, “Hiçbir gencimizi sahipsiz bırakmayacağız”

Ömer Halisdemir Spor Salonu ve Yeşilay ERVA Spor Kulübü’nün faaliyete geçmesi sebebiyle yapılan törende konuşan Vali Gökmen Çiçek, “Hiçbir gencimizi, hiçbir çocuğumuzu yalnız ve sahipsiz bırakmayacağız” dedi.

Kayseri Valiliği'nin her mahallede sporu geliştirme amaçlı oluşturduğu ‘ERVA Projesi’ dahilinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ortaklığında faaliyete başlayan Yeşilay ERVA Gençlik Spor Kulübü ve Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonu'nun açılışı yapıldı. Uluslararası Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Lisesi içerisinde olan Ömer Halisdemir Spor Salonu ve Yeşilay ERVA Spor Kulübü’nün faaliyete geçmesi sebebiyle yapılan törene, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı Garnizon Komutanı Tugğ.Haldun Taşan, Vali Yardımcıları Abdullah Kalkan, Ömer Tekeş, ilçe kaymakamları, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Kayseri Spor A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Somtaş, Yeşilay Kayseri Şube Başkanı Mehmet Çifçi protokol üyeleri, sporcular ve aileleri katıldı.
 
Törende konuşan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, “Kayseri'nin her mahallesinde bir spor okulumuz olsun istiyoruz. Her yerde olsunlar istiyoruz. Her mahallede olacağız. Hiçbir gencimizi yalnız ve hiçbir çocuğumuzu sahipsiz bırakmayacağız. Bütün kurumlarımızla her zaman çocuklarımızın yanında olacağız. Kayseri'nin her mahallesinde ERVA Spor Okulları'nın dalgalanmasını istediğimi belirtmek istiyorum. Spor okulumuz hayırlı uğurlu olsun diyorum" ifadelerini kullandı.
 
MURAT CAHİD CINGI: BU GÜZEL SALONU HİZMETE SUNDUKLARI İÇİN ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM
AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı ise, "Allah'a çok şükür Ankara'dan Kayseri'ye geldiğimiz her hafta bir açılıştayız. Özellikle yavrularımıza, gençlerimize, geleceğimizin teminatı olan nesillerimize yapılan yatırımların hizmete girmesi bizleri çok daha fazla mutlu ediyor. Ben başta valimiz ve emeği geçen bütün valilik personelimiz olmak üzere Yeşilay'ımızı tebrik ediyorum. Bu güzel salonu hizmete sundukları için şükranlarımı sunuyorum" ifadesinde bulundu.
 
AHMET ÇOLAKBAYRAKDAR: EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da, "Gençlerimiz şanslı. Her gittiğimiz yerde açılan spor kompleksleri bir öncekinden daha donanımlı ve güzel oluyor ama buradaki gerek çeşitli fonksiyonları gerekse de mekan itibariyle hakikaten diğerlerini kıskandıracak şekilde. Bu noktada emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz ama en büyük teşekkürü valimize yapıyoruz. Çünkü valimiz Kayseri'ye geldiği günden beri ortaya koymuş olduğu vizyonla, katmış olduğu sinerji ile şehrimizde değişik bir hava estiriyor" dedi. 
 
Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı da, "Ömer Halisdemir Spor Salonu ERVA projesinde valimizin yaklaşık 2 ay önce başlamış olduğumuz ERVA projesinde yeni bir çalışmayla buradayız. Yeni spor branşlarında hizmet etmeye başladık.  Obezite ve bağımlılığın arttığı günümüzde bu gibi tesislerin önemini bir kez daha görüyoruz" ifadelerini kullandı.
 
Yeşilay Kayseri Şube Başkanı Mehmet Çifçi, " Bizler bağımlılıkla alakalı bir araya geldiğimizde yaptığımız görüşmelerde bir sporcu gencin bağımlılıktan uzak olma oranının yüzde 97 olduğunu görmüştük. Bu bizim bütün çalışmalarımıza ve bu anlamda spora yönlenmemize sebep olan bir doğruluktu. Çünkü gerçekten biz gençliği korumak için Yeşilay olarak 103 yıldır birçok çalışma yapıyoruz" dedi.
Konuşmaların ardından edilen duadan sonra protokol üyeleri tarafından kurdele kesilerek spor salonu ve kulüplerin açılışları yapıldı.

Google+ WhatsApp