KAPALI SEMT PAZARYERİNİN TEMELİ ATILDI

KAPALI SEMT PAZARYERİNİN TEMELİ ATILDI

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cuma Namazı sonrası Mimarsinan Demokrasi Mahallesi’nde inşa edilecek olan Kapalı Semt Pazaryeri’nin temel atma töreninde Mahalle halkı ve esnafı ile sohbet etti.

 

Mimarsinan Demokrasi Mahallesi, TOKİ 5. Blok Bozkurt Camii yanında inşa edilecek Kapalı Semt Pazaryeri’nin temel atma törenine; Ekonomi Eski Bakanı Mustafa Elitaş, Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Meyveciler-Sebzeciler Ve Pazarcılar Odası Başkanı Zekeriya Kaya, Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, AK Parti Melikgazi Gençlik Kolları üyeleri ile muhtarlar, meclis üyeleri, belediye çalışanları ve semt halkı iştirak etti.

         Başkan ve ekibine teşekkür ederek şimdiye kadar ne istenildiyse hiç bir zaman geri çevrilmediğini ve yardımcı olunduğunu belirten Meyveciler-Sebzeciler  Ve Pazarcılar Odası Başkanı Zekeriya Kaya; şehrimize modern, sağlıklı ve her türlü alt yapısı olan yeni bir semt pazaryeri kazandırmalarından dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

Her Cuma Namazı çıkışında açılış, temel atma gibi bir etkinliği gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç “2016 yılı içerisinde yaplan 130 civarındaki ihale ile ilçemiz adeta şantiye alanına dönmüştür. Şu anda Melikgazi Belediyesi 145 nokta da yatırım yapıyor bugün itibari ile bu semt pazaryeri inşaat ile 146 olmuştur. Melikgazi Belediyesi semt pazaryerleri haftanın bir günü Pazar yeri olarak hizmet verirken, haftanın 6 günü birçok alanda hizmet vermektedir. Hatta Kurban Bayramlarında kurban kesim yeri olarak kullanılmaktadır” dedi.

15 Temmuz akşamı kalkışmaya karşın Türkiye’nin bir destan yazdığını, 10 Ağustos Günü Yenikapı Millet İradesi mitinginde tek yürek olan Türkiye’nin dünyaya gereken cevabı verdiğini belirten Kayseri Milletvekili ve Önceki Ekonomi   BakanıMustafa Elitaş, her hafta bir semtte yeni bir  açılış ve temel atma töreni ile yatırımlar zincirine devam ettiğini kaydetti.

Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, konuşmasında Kayseri belediyelerinin geleceğe yatırım yaptığını ve seçimlik değil halkın gerçek ihtiyaç ve taleplerini yerine getirdiğini bundan dolayı da yeni bir belediyecilik modeli oluşarak örnek gösterildiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından yapılan temel töreni sonrası katılımcılara ikramlarda bulunuldu.

Google+ WhatsApp