DAHA FAZLA ÇİRKİNLEŞMEYELİM…

DAHA FAZLA ÇİRKİNLEŞMEYELİM…


Doların yükselişi kontrolden çıkmış, önlenemiyor.

Ortaya çıkan tablo; dolar yükselişte, Türk Lirası serbest düşüşte. Zam üstüne zam geliyor. Bizler eriyoruz..

İçinde bulunduğumuz ekonomik süreç; yüksek kur, yüksek işsizlik, yüksek enflasyon, derinleşen yoksulluk ve bitmeyen çirkinlikler olarak özetlenebilir.

 Ülke olarak; fakirleşirken  çirkinleşiyoruz…

Gün geçmiyor ki kadın cinayeti, tecavüz darp işkence haberlerini her an duymayalım,okumayalım Sanki olaylar normalmiş gibi bu haberler  artık üçüncü sayfalarda yer bulmaya sıradanlaşmaya başladı.

İnsan ölümleri özellikle kadın cinayetleri artık sayılarla ifade ediliyor. (Bugün şurada 2 kadın öldürüldü, 3 kişiye tecavüz edildi. Bu duruma insanoğlu nasıl geldi, anlamakta zorluk çekiyorum

Sokak ortasında elinde bıçak, pala, silah kadını yere yatırmış kurbanlık koyun keser gibi vahşet uygulayan caniler karşımızda,yanımızda orada  yada burada.Kime nasıl güvenebileceğimizi bilemediğimiz şekilde yaşamaya çalışırken bir taraftan da durmak bilmeyen dolar! Gerçekten neler oluyor…Kimsenin cesaret edip yanaşmadığı katil ruhlu adamlar mantar gibi çevremizde çoğalmaya başladılar.ekonomik kriz aldı başını gitti.Kadınlar öldürülüyor çocuklar insafsızca istismara uğrayıp öldürüyor ve hiç bir şey yapamıyoruz…En kötüsü de  bir şey yapamamak..

Devletin kolluk güçlerini bile dinlemeyen bu canilerin işledikleri cinayetler karşısında yasalardaki boşlukları bilip, hayatlarını özgürce korkusuzca yaşamalarına artık dur demeliyiz.

Her geçen gün bu durumu gören, içindeki şeytanı gün yüzüne çıkarmaya davet edilen bu insan müsveddelerine dur deme vakti geldi geçiyor.Daha fazla bitmeden daha fazla çirkinleşmeden;daha ağır cezalarda,  beterinde beteriyle sınansın insanlıktan nasibini almamış mahluklar…

Google+ WhatsApp