Ayıkla Pirincin Taşını

Ayıkla Pirincin Taşını


Bildiğiniz üzere Kayserispor 3 Kasım 2018 tarihi için seçimli genel kurul yapma kararı aldı.

Kayserispor As Başkanı Mehmet Çakmak Uyar'da yapmış olduğu açıklamada, "Bu şehrin ileri gelenleri, STK'lar, belediye başkanları ve 10 milletvekili Erol Bedir Başkana, başkanlık görevi verilirken geçmiş yönetimden kalan 106 milyon TL borcu biz ödeyeceğiz siz sadece önünüze bakın ve takımı idare edin şeklinde destek sözü vermişlerdi. Geçen sezon ilk yarısını 12 puanla kapatan takımımız ligin 2. devresinde 26 puan toplayarak toplamda 38 puanla ligde kalmayı başardı. Ligde kalmayı başardıktan sonra gördük ki bize vaat edilen finansal desteğin sadece 3'te 1'i gerçekleştiler yani 25 milyon TL geçmişten kalan borcu ödediler. 2018 Mayıs ayında Erol Bedir verilen sözler yerine gelmeyince Mehmet Özhaseki'yi arayarak görevi iade etmek istediğini söyledi ancak Özhaseki başkan bu durumu kabul etmediğini ve Erol başkanın görevine devam etmesini istediğini ifade etti. Kayserispor yönetimi bunun üzerine yine kendi imkanları ile göreve devam etti. 2018 yılında 4 deplasman maçına giden takıma bu 4 deplasmanda da şehirden hiçbir maddi destek verilmedi. Bankadan almış olduğu krediler ile takımı idare etmeye çalışan yönetim ülkenin içine düşmüş olduğu ekonomik kriz ve yaşanan kur artışı sonrasında banka kredilerinin yüzde 14'ten yüzde 30 seviyelerine yükselmesinden dolayı banka kredilerini de alamaz hale geldi" dedi.

Şimdi soruyorum. Kayserispor yönetimine maddi destek sözü veren STK'lar, Belediyeler, iş adamları, milletvekilleri, Kayseri Ticaret Odası, Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Borsası, Kayseri OSB Müdürlüğü bu şehrin takımına neden destek çıkmadınız. Bütçelerinizde paranız mı yoktu? Üyelerinizden topladığınız aidatları nerelere harcadınız? Peki ya belediyelerimize gelince. Bunca yapmış olduğunuz harcamalara kaynak buluyorsunuz da Kayserispor'a gelince mi kaynağınız yok?

verilen sözleri yerine neden getirmediniz konuşunca mangalda kül bırakmıyorsunuz ama icraata gelince ortada hiçbir şey yok, Laf ile peynir gemisi yürütmeye çalışıyorsunuz.

Ya sizler mevcut yönetime güvenmiyorsunuz ya da mevcut yönetim kamuoyuna yanlış bilgi veriyor. Birlerinin çıkıp bu konuyu kamuoyuna açıklaması gerekir.

Kulübün fahri başkanı Mehmet Özhaseki bakanımız da Kayserispor sahipsiz değildir biz Kayserispor'umuza inanıyoruz ve hemşerilerimizle bir bütün halinde kulübümüze her anlamda desteğimiz devam edecek. Kayserispor'un başarılar kazanması için ne gerekiyorsa yapacağız bu takım iyi işler çıkaracak diye kendi resmi Twetter hesabından açıklamalarda bulundu.

Kulübün As Başkanı Mehmet Çakmak Uyar'ın yapmış olduğu açıklama ile Haseki bakanımızın açıklaması arasında çelişki olduğu da aşikar. Herşey Kayserispor'un başarısı içindir. Umarım bu sorunları şehrin ileri gelenleri elini taşın altına koyarak bu yükü kaldırırlar. Erciyesspor'dan sonra Kayserispor'un küme düşmesi Kayseri gibi büyük şehire yakışmayan bir durum.

Google+ WhatsApp