Saygı istenmez

Saygı istenmez


Kayseri spor, lig şampiyonu Trabzonspor'u eleyerek kupada ilk finalist oldu

90 dakika boyunca susmayan Kayseri spor taraftarlı kapalı kalede görevini tama manası ile yerine getirdi bir şey hariç sahaya atılan yabancı maddeler bu da Kayseri sporun atak oynadığı müsabakada oyunu soğuttu bana göre yanlıştı keşke hiç atılmasa idi.

Başka kapalı kale taraftarlardan yanlış bir şey görmedim maç içerisinde ve sonunda bazı TV yorumcuları Trabzonspor kalecisi Uğurcanhiçbir şey yapmadı ama kapalı kale sürekli kaleciye yabancı cisim attılar, ama kaleci seyirciler ile muhatap dahi olmadı diye görüş beyan edenlerde oldu kaleci Uğurcandaha müsabakanın 5 dakikasından 90.dakikaya kadar topu oyunu geç soktu ama hakem sarı kart dahi göstermedi bu taraftarların taşkınlığına sebep oldu.

Gelelim Trabzon spor hocası Abdullah avcının basın toplantısındaki sözlere

 

 “Kulübe de silahın dışında her şey patladı”
Avcı, “Biz bu ülkenin takımıyız. Bu senenin Anadolu’daki Türk futbolunda önemli işler yapmış takımız ve şampiyon takımıyız. En azından bir hoş geldin denilebilirdi. Şampiyon takımı Avrupa’da örnek gösteriyoruz ya. Gelen takımı şampiyon oldu diye alkışlıyorlar. Bunu da bekledik ama olmadı. Kulübede silahın dışında her şey patladı. Ben bu oyun adına üzülüyorum. Sonuçlar alınabilir, kupa alınabilir. Lig alınabilir veya kaybedilebilir. Biz bu yaraları bu şekilde açmamamız lazım. Diğerlerine bu şekilde örnek olmamamız lazım. Ben bu oyunun içerisinde kalmayan oyuna saygı gösterme, kazananı alkışlamaya devam edeceğim. Bu şekilde yaptığımız sürece bunun hiçbir zaman karşılığı olmayacak. Hep üzülerek, başkalarını örnek göstererek bunu anlatacağız” dedi.

Öylemi hatırlatmak istemem ama silahtan bahsedince Kayseri’de böyle bir şeyler olmaz. Herhalde Trabzon ile Kayseri taraftarlarını karıştırdın, FB otobüsüne yapılanlar ne çabuk unutuldu herhalde. Kendi sahanızda oynamış olduğunuz Antalya maçında nelerin yaşandığını cümle Âlem gördü Trabzon spor taraftarlarının açmış olduğu kaligrafi ’ne demeli seni mi üç büyükler mi tebrik edecek?  Bu nasıl saygı istemi.

Ya Antalya maçı bitmeden sahaya inmeler, Antalya spor kalecisi Boffin’e yapılanlar bunlara ne demeli birde şampiyon takımmış herkes saygı gösterecekmiş olmadı Kayseri taraftarları sırtında taşısın ne dersin hoca..?

Saygı istenmez Saygılı kişilere ve Takımlara saygı gösterilir.

Selam ve saygılarımla

Google+ WhatsApp