BİR VARMIŞ

BİR VARMIŞ


Süper Lig'in son haftasında temsilcimiz Hes Kablo Kayserispor kendi evinde şampiyonluk yarışını geçen hafta kaybeden Trabzonspor'u ağırladı. Ve maalesef ki bu son maçı 2-1 kaybederek süperliğe veda etmek zorunda kaldı.

Aslında bu son maç öncesi umudumuz çok azdı. Biz Trabzonspor'u yenmek zorundaydık. Ama sadece bizim galip gelmemiz yeterli değildi. Çaykur Rizespor'un, Yukatel Denizlispor'un ve Yeni Malatyaspor'un da mağlup olmaları gerekiyordu. Aslında tamda öyle oldu. Bu üç takımda rakiplerine mağlup oldular. Şayet biz Trabzonspor'u yenebilseydik ligde kalacaktık. Ama olmadı. Cüneyt Çakır Hes Kablo Kayserispor'un ligde kalmasına izin vermedi. Türkiye'nin en yüksek kariyerli hakemi olduğu için bu maça verilen Cüneyt Çakır artık amatör kümede bile maç yönetemeyecek kadar yeteneğini kaybetmiş. VAR uygulaması herkese VAR ama bize yok nedense. Attığımız golü Trabzonspor kalecisi Uğurcan içerden çıkardı. Ama her ne hikmetse gol çizgisi uygulamasına başvurulmadı bile. Trabzonspor'lu Gilherme herkesin gördüğü ama Cüneyt Çakır'ın görmediği Hasan Hüseyin'in şutunu eliyle kesti. Yüzde yüz penaltı olan bu pozisyonda yine VAR devreye girmedi. VAR yok olunca Hes Kablo Kayserispor'da lige veda etmek zorunda kaldı.

Çuvaldızı başkalarına değdirip iğneyi kendimize sokmasak haksızlık ederiz. Ligde kalmayı son haftaya bırakmamalıydık. Fenerbahçe maçını 87. dakikadan sonra yediğimiz iki golle ve Çaykur Rizespor maçını uzatmalarda yediğimiz iki golle kaybetmeseydik çoktan ligde kalmıştık. Ama olmadı işte olduramadık. Büyük bir mali borç yükü altında olan bu takımın yeniden toparlanıp süper lige çıkması çok daha zor. Umarım ki biran evvel yararımızı sarar ve süper lige yeniden döneriz Temenni ama çok zor sizce ne dersiniz dönebilir miyiz?

Bir varmış bir yokmuş ne garip değil mi?

Bayramınız tebrik ederiz

Evde kal Kayseri

Google+ WhatsApp