Ne Acı değilmi ?

Ne Acı değilmi ?


Hes kablo Kayserispor beş yıl sonra süper lige veda etti.  Kayserispor: 1 - Trabzonspor: 2 yazıyordu ve o anda kayseri spor için korkulan oldu

Trabzonspor’un aklında 1972 – 1973 sezonumu vardı ne olmuştu bu sezon ikinci lig kırmızı grubunda her iki takım şampiyonluk mücadelesi veriyordu ve bu sezon Kayseri spor 1 averaj farkla ligi şampiyon olarak birinci lige yükselmişti. Acaba Trabzonspor’un yöneticilerinin kafasında bu maçın bırakmış olduğu etki hala kısacası kin hala devam mı ediyor mu?

Her yıl olduğu gibi Trabzon yine Hes kablo Kayserispor’a yapacağını yaptı ve küme düşmesine sebep oldu diyorum. Trabzonspor’u tebrik etmek lazım neden mi? Fair play  bir takım olduğunu Kayserispor’a karşı gösterdi. Trabzonspor geçen hafta kendi sahasında Konya spora karşı galip oynarken son dakikalarda yemiş olduğunuz 3 golü ve 3-4 yenilgisini hala anlamadık.

Aslında anladık anlamasına. Unutmayın Tarihe kara bir leke olarak not düştünüz. Helal olsun size sizin Fair play anlayışınıza. 3Temmuz’da ne olmuştu Fenerbahçe bu süreçte şike yaptığı iddiası ile Yargılanmış ve o dönemin başkanı Aziz başkan şike yaptığı iddiası ile ceza evinde yatmıştı.

Ciddi söylüyorum hala şike devam ediyor mu bilen var mı gösterebilir misiniz yok yok ki

çünkü gösteremezsiniz güldürmeyin Allah aşkına vay bizim halimize sadece bunu hatırlatmak istedim ne acı değil mi ?

Hes kablo Kayserispor Trabzon spor maçını yöneten hakemlere dünyaca ünlü Cüneyt çakır ekibi Tarık Ongun ve Bahattin Duran var da kim var Halil Umut Meral bu beyefendi yani Halil bey eyyamcı bir hakem Antep maçında kayserispor’lu Diego ya rakibine yapmış olduğu faulde kırmız kart gösterdin ayni hareketi Galatasaraylı Marino’ya sarı kart ile geçiştirdin

MHK dünkü maç dünya kupası maçımı idi eyyamcı hakemleri gönderdiniz ceza sahası içerisinde Hasan Hüseyin acarın şutunu Trabzonsporlu futbolcu Gilherme’ninkolları açık bir şekilde karşılıyor buna penaltı bile vermiyorsun peki var neden uyarmadı pozisyonu izle önerisinde bulunmadı. Cüneyt çakır bu penaltıyı sen ver sonra izleme tavsiyesi gelir ise git izle neden korktun yoksa maça çıkmadan önce emiri çok farklı yerlerden mi aldın?

Fazla uzatmayayım sadece bir pozisyonda değil maçın sonuna kadar yanlı maç yönettiniz ve Başta MHK olmak üzere Hes kablo Kayserispor’un bu sezon içerisinde yanlı maç yöneten Hakemlere sizlere iyi uykular diyorum… Allah’ın adaleti çok büyük hatırlatmak istedim.

Teknik kadroya iki çift sözüm var biz bu duruma düşmemeliydik Fenerbahçe ve  Rizespor karşısında oynadığımız maçlarda  de galibiyetlerimizi koruyamaz isek sonuç bu.

Sürekli yazdık Fenerbahçe maçından sonra bu hataları yapmayalım diye aman havaya girmeyelim diye Antep ile kendi sahamızda 1-1 berabere kaldık küme düşme tehlikesinde olan takım bu maçları kayıp etmez eder isen küme düşersin işi Trabzon maçına son maça bırakmazsın. Ne demişler vur abalıya….Düşenin dostu olmaz diye boşa dememişler

Unutmadan Pastırmanın patentini de Kastamonu’ya Kaptırdık acaba Kayserinin Üzeri çizildi mi ? Hatırlatmak istedim Anlayana

Bayramınızı Tebrik eder. Evde hayat var  Lütfen bu bayramda evde kalalım…. 

Google+ WhatsApp