Gün Destek Gün Destek Günü

Gün Destek Gün Destek Günü


Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında İstanbul deplasmanında Galatasaray'a 3-1 mağlup olan temsilcimiz İstikbal Mobilya Kayserispor, bu maçın izlerini silerek 30. haftada kendi evinde konuk edeceği Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıkları için antremanda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik direktör Hikmet Karaman, öncelikli hedeflerinin 38 puana ulaşmak olduğunu ifade etti. Hatırlarsanız göreve ilk başladığında Hikmet Hoca sezon sonu hedeflerinin plaka olduğunu yani 38 puan olduğunu söylemişti. İşte bu hedefe çok ama çok az kaldı. 1 galibiyet almamız halinde hedefi de aşıp 39 puana ulaşacağız. Hikmet Karaman ve ekibi çok zor koşullarda başladıkları görevlerinde tüm spor kamuoyunun takdirini ve sevgilerini kazandılar. Transfer yasağı nedeniyle zaten kısıtlı olan takım kadrosu yaşanan sakatlıklar ve futbolcuların maçlarda almış olduğu cezalarla daha da daraldı. Son oynanan Galatasaray maçında takım kaptanı Umut Bulut'ta omzunda yaşadığı sakatlık nedeni ile sezonu kapattı ne yazık ki.

Ligin sonuna doğru yaklaşırken kalan 5 hafta ligin kaderini belirleyecek. Küme düşme savaşı veren takımlardan Erzurumspor'un son iki hafta üst üste galip gelerek 6 puan toplamasıyla alt sıralardaki yangın daha da büyümüş oldu. Bu yangından kurtulabilmemiz için bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Aytemiz Alanyaspor maçından galip ayrılmamız şart. Alacağımız 3 puan ile puanımızı 39 yaparız ve kabus görmekten tamamen kurtuluruz. Bu maçta tüm Kayseri'nin takıma sahip çıkması ve Kadir Has Stadını doldurması gerekiyor.  28 Nisan Pazar günü saat 16:00'da Kadir Has Stadı'nda oynanacak maça 7'den 77'ye tüm Kayserili spor severlerin ilgi göstereceğini ve takımlarını bu kritik maçta yalnız bırakmayacaklarını düşünüyorum.

Kayserispor taraftarına seslenen Başkan Erol Bedir, "Büyük Kayserispor taraftarı, Alanyaspor maçında tribünleri dolduralım, takımımıza vereceğimiz hakaret içermeyen ve küfürsüz desteğimizi 90 dakika sürdürelim. Bu takım Kayseri'yi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele ediyor. Bu mücadelemizde bizi lütfen yalnız bırakmayın" ifadelerinde bulundu.

Gün destek günü. Tüm Kayseri'yi Pazar günü maça bekliyoruz.

selam ve saygılarımla

Google+ WhatsApp