ŞEHİT AİLELERİMİZ VE GAZİLERİMİZ

ŞEHİT AİLELERİMİZ VE GAZİLERİMİZ


Bir belediyemiz Şehit ailelerimize ve Gazilerimize sahip çıkıyoruz diye bir birim kurdu. Rabbim razı olsun o kadar güzel bir iş yaptı ki bu kuruluşla buna aracı olan düşünen kim varsa yüreğine sağlık. Benim korkum şuydu bu birim kurulduktan sonra amacına ulaşacak mı? Acaba şunu yaparlar mı? Bunu da yaparlar mı diye hep kendi kendime sorular sordum. Kendi kendime diyorum çünkü biliyorum ki belediye yetkilisine ulaştırsam bu soruları yanlış anlayacaktı. Aylar aylar geçti araştırdım, baktım ama ne istediğim paylaşımlara şahit oldum ne de yüreğimi ısıtan duyumlara şahit oldum. Belediye sayfalarını yöneten çok kıymetli basın kuruluşu arkadaşlarım ne yazık ki milletin gönlünün okşanmasını istemiyor. Neden mi? Çünkü yüreğe dokunacak paylaşımları yok ne yazık ki. Başkan bey şu ismin düğününe gitti, şu mekanın açılışında, şurayı ziyaret etti, şu cenazeye katılım sağladı. Bizler ne zaman bu sayfalara girsek önümüzde olanlar malûm. Nasıl yaparız örnek ver diyen belediye yetkilileri varsa bana ulaşım sağlasınlar gereken açıklamayı konuşarak yapayım onlara. Şimdi merak ettiğim konu bambaşka bu merak beynimi parçalıyor.

Şehit ailelerimize ve Gazilerimize kurulan birimin tam olarak faaliyetleri nelerdir? Bu faaliyetler nerelerde paylaşılmakta?

Birim kuruldu kurulalı kaç kez ellerine bayrak ve kur-an alıp ayaklarının altı öpülesi o yürekli insanların evlerine gittiler?

Dertlerini dertleri bilip gözyaşlarına ortak oldular?

Kaç kez arayıpta bir emriniz var mı diyerek sordular?

İhtiyaçlarınızı söylemezseniz hakkımızı biz de helal etmiyoruz diye tatlı sitem de bulundular?

Toplu mesaj yoluyla kaç kez özel günler de mesaj atıp yüzlerinde tebessüm olarak kaldılar?

Kaç kez etkinlik düzenleyip onları bu zor günler de bir nebze mutlu edebildiler?

Sorular sorular sorular daima cevapsız sorular..

Çayınızı, kahvenizi kendi masanızda içip Şehit ailelerimiz ve Gazilerimizin evinde içmiyorsanız bu alışkanlığınızı unutun da ellerini ayaklarını öpmeye doyamayacağınız bu kutsal ve yüreği vatan aşkıyla çarpan insanların yanında oturup için. Eğer bu soruların hepsi yüreğimizi okşuyor da paylaşımlarla gözlerimizi süslemiyorsanız lütfen onu da yapın.

Unutmayalım ki bu kutsal Vatanın gerçek sahipleri onlardır. Bizlere en büyük emanette onlardır. Emanetlere sahip çıkalım ve onları bu yalan dünyada hiçbir zaman yalnız bırakmayalım.

Google+ WhatsApp