BAYRAM DEĞİL SEYRAN DEĞİL...

BAYRAM DEĞİL SEYRAN DEĞİL...


Covid 19 piyangosu sayesinde kaldığımız Süper Lig'de hiç iyi skorlar almıyoruz. Tartışmaların odağında ki isim ise teknik direktör Bayram Bektaş. İlk hafta yaşanan transfer krizi ile eksik başladığımız ligde Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup edince her şey yolundaymış gibi göründü. Ancak geçen hafta Alanya deplasmanında 2-0 mağlup olunca ve bu hafta kendi evimizde Erzurumspor'a 3-1 mağlup olunca işin rengi değişti. Bayram hocanın yaptığı kadro tercihi büyük tepkilere neden oldu. Sapunaru gibi tecrübeli ve ehil bir stoperimiz varken bu bölgeye yeni transfer Attamah'ın konulması yapılan en büyük yanlış oldu. Hem Alanyaspor karşında hem de Erzurumspor karşısında alınan mağlubiyetlerde Attamah'ın affedilmez hataları başroldeydi. Alanyaspor maçı sonrasında hoca ile bazı futbolcuların ağız dalaşına girmesi ise takımda hocaya saygı duyulmadığını açık bir şekilde gösteriyor. Yeni transferlerin  bir çoğu bence Kayserispor için yetersiz oyuncular. Bu gidiş böyle devam edecek olursa şayet geçen sezon yaşadığımız sancıları yaşamaya kaldığımız yerden devam ederiz.

Öte yandan Berna başkan ve yönetim takımın yetersizliğini görmüş olacaklar ki transfer de gaza bastılar. Mensah'ın gidişi ile yıldız futbolcu eksiği yaşayan Kayserispor'a, Beşiktaş'ın eski yıldızı Manuel Fernandesi getirme başarısı gösterdiler. Ligin tecrübeli ve kaliteli yabancılarından olan Aziz Behich'i Başakşehir'den 1 yıllığına kiraladılar. Öte yandan Mario Situm ile de yollar ayrıldı. Şimdi gözler forvet transferine çevrildi. Bu takımın acil olarak iyi bir golcüye ihtiyacı var. Artem Kravets gibi kendini ispatlamış iyi bir golcünün hangi mantıkla takımdan gönderildiğini inanın anlayamıyorum. Geçen hafta Beşiktaş'ı tarımar eden Konyaspor'un en etkili ismi şüphesiz Kravets'di.

Ligin çok başındayız. Ama bence biz bu ligi Bayram hoca ile tamamlayamayız. Çok geç olmadan bence Kayserispor'u yönetebilecek tecrübeye sahip iyi bir hoca bulmak lazım. Yapılacak iyi bir golcü transferi ve iyi bir stoper transferi ile bu ligde bu sene orta sıralara oynarız. Yoksa Bayram değil seyran değil bizi niye öpüyorlar demeyelim...

Google+ WhatsApp