Erken havaya girmek

Erken havaya girmek


 

Süper ligde son viraja geldik. Her şey son haftalarda belli olacak.

Şampiyon takımda düşecek 3 takımda henüz kesin olarak belli değil.

Temsilcimiz Hes Kablo Kayseri spor ligin ikinci yarısında sergilediği mücadele ile yediden yetmişe tüm sporseverlerin takdirini kazandı. Ama geçen hafta kader maçlarından en önemlisi olan Çaykur Rizespor maçı sonrasında gerçekten büyük hayal kırıklığı yaşadık. Uzatma dakikalarında ardı ardına yediğimiz iki gol ile 3 puanı hatta 6 puanı Rizespor'a hediye ettik. Demek ki temsilcimiz Fenerbahçe maçında yapmış olduğu hatalardan ders çıkartmamış müsabakayı önde götürdüğün maçlarda bir oyun nasıl soğutulur bilmesi lazım Beşiktaş maçında başarılı bir futbol sergileyen takımdan eser kalmamış futbolcular erken havaya girmiş sanki kümede kalmış havası içerisine erken girerseniz yani erken öten horozun başını keserler sözcüğünü hatırlatmak isterim.

Aslında 3 puanı değil 6 puanlık maşlarımızın birini daha kaybettik sonra kendi evimizde Gaziantep’e puan verdik Gaziantep’i tebrik etmek lazım galip oynadığı maçta çok güzel oyun soğuttular istedikleri şekilde oyunu yönettiler bunuda yapan hocadır.saha içerisinde galip iken nasıl oyun sergilenir hep birlikte görmüş olduk.

Düşme hattındaki MKE Ankaragücü'nün Konya sporun ve Denizli sporun 'un 3 puan alması işimizi zora soktu.  En kritik maç ise Yeni Malatyaspor  - Çaykur Rizespor karşılaşması olacak. Bu maç kümeden düşün takımların kaderini belli eder.

Küme düşmede görüş beyan edecek olursam tahmin etmek çok zor ama tehlike çanları bizim için de çalıyor gibi ama ikinci yarıdaki mücadelemizle bu ligde kalmayı ikinci yarı topladığımız puanlara bakacak olur isek temsilcimiz gerçekten kümede kalmayı hak ettik diyebilirim.

Selam ve saygılarımla……

 



Google+ WhatsApp